Pesto
תפריט
ד', 12 דצמ 2018, 15:19
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חלת בצל

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 14749   

חלת בצל
4 מנות
טיגון
30 דקות ופחות
קושי: בינוני
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
5-6 בצלים
מעט קמח לקימוח
3/4 כוס חלב
2/3 כוס בירה
2 ביצים
1/2 כפית מלח
דרך הכנה
  1. מחממים שמן בגובה 2 ס"מ במחבת גדולה ועמוקה.
  2. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות, מפרידים את הפרוסות לטבעות.
  3. מניחים קמח בקערה ומקמחים את הטבעות במעט קמח.
  4. מערבבים את הביצים, הבירה, החלב והמלח בקערה נוספת, כשהשמן חם מוציאים את הבצל מהקמח ומנערים את העודפים.
  5. טובלים בתערובת הביצים קלות, מוציאים וממנערים עודפים, הבצל צריך להיות מצופה במעט מאד תערובת ביצים וקמח.
  6. מניחים במחבת החם ומשטחים, השמן חייב להיות בגובה תערובת בצל במחבת.
  7. מטגנים עד להזהבה קלה מבלי לגעת או לערבב את תערובת הבצל במשך זמן הטיגון, מוציאים עם כף מחוררת על מגבת נייר לספיגת עודפי השמן.
  8. במסעדות מניחים את התערובת בסלי טיגון במטגנות עמוקות וכך מתקבלת מעין צורת חלה.
  9. מגישים כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ראובן מ. (עורך)
מה עם לקרוא ארבע תגובות למטה?
7
יש לי מסעדה בשרית ורציתי לדעת אם ניתן להכין בלי חלב!
6
אבי מ. (מקצוענ/ית)
לבנה.
5
צריך בירה לבנה או אפשר גם שחורה?
4
אבי מ. (מקצוענ/ית)
חייב להודות שלא נסיתי ללא חלב אבל לא נראה לי שצריכה להיות בעיה להמיר בחלב סויה למשל כי הציפוי הוא דק, אולי שמנת לקפה של ריץ'.
3
אם אני רוצה להגיש את זה כמנה ראשונה בארוחה בשרית יש אפשרות לעשות את זה פרווה? כלומר בלי חלב?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
כתוב, מעט קמח בקערה לקימוח טבעות הבצל לפני הטבילה בבלילה.
1
כמה קמח שמים? ומתי בדיוק בעת הטיגון?
חלת בצל By , 2005-03-29T05:46:48+02:00 חלת בצל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 5-6 בצלים מעט קמח לקימוח3/4 כוס חלב2/3 כוס בירה2 ביצים1/2 כפית מלח... Instructions: מחממים שמן בגובה 2 ס"מ במחבת גדולה ועמוקה. פורסים את הבצלים לפרוסות דקות, מפרידים את הפרוסות לטבעות.מניחים קמח בקערה ומקמחים את הטבעות במעט קמח. מערבבים את הביצ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר