Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 05:02
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סירות תפוחי אדמה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9668   

סירות תפוחי אדמה
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
2 תפוחי אדמה גדולים
20 גר' חמאה רכה
2 בצלים ירוקים קצוצים
1/4 כפית אבקת שום
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פפריקה
קורט פלפלת חריפה
1 כוס שמנת חמוצה
100 גר' גבינה צהובה מגורדת
דרך הכנה
  1. מחממים את התנור לחום גבוה מאד, שוטפים את תפו"א ומייבשים, אופים בתנור כשעה עד להתרככות.
  2. מצננים וחוצים את תפו"א לאורכם, מרוקנים בעדינות בעזרת כפית את תוך החצאים לקערה, מותרים שכבת תפו"א צמודה לקליפה.
  3. מוסיפים לקערה את החמאה, הבצל, אבקת השום המלח, הפפריקה, הפלפלת ואת השמנת, מוסיפים 3/4 מכמות הגבינה ומערבבים.
  4. ממלאים את חצאי תפו"א במלית ומפזרים מעט גבינה מעל.
  5. מורידים את חום התנור לחום בינוני ומכניסים שוב לתנור 20-ל דקות.
  6. מגישים חם.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
אפשרי. שמרי עליהם במקרר ואטומים בשקית, ואם יש להם נטיה להתקמט, מרחי את הסירות מבחוץ במעט שמן (זית?) או חמאה.
1
האם ניתן לעשות שלבים 1-4 יום לפני?
תודה על כל העזרה!

סירות תפוחי אדמה

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 תפוחי אדמה גדולים 20 גר' חמאה רכה2 בצלים ירוקים קצוצים1/4 כפית אבקת שום1/2 כפית מלח1/2 כפית פפריקהקורט פלפלת חריפה1 כוס שמנת חמוצה100 גר' גבינה צהובה מגורדת ...... Directions:
מחממים את התנור לחום גבוה מאד, שוטפים את תפו"א ומייבשים, אופים בתנור כשעה עד להתרככות. מצננים וחוצים את תפו"א לאורכם, מרוקנים בעדינות בעזרת כפית את תוך החצאים לקערה, מותרים שכבת תפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר