Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 10:49
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופלה גבינת פרמזן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5548   

סופלה גבינת פרמזן
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
2 כוסות חלב
3/4 כוס קמח
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
60 גר' גבינת פרמזן מגורדת
30 גר' חמאה
4 ביצים מופרדות
דרך הכנה
  1. מחממים את את החלב בסיר עד לרתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, בוחשים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  2. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים את אגוז המוסקט, מחזירים לאש ומביאים שוב לרתיחה בעירבוב תמידי. מסירים מהאש.
  3. מוסיפים את הגבינה, החמאה והחלמונים ומערבבים היטב.
  4. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב וגמיש ומקפלים אותו לתערובת.
  5. יוצקים את התערובת ל-4 תבניות סופלה אישיות גדולות חסינות אש* משומנות או תבנית סופלה אחת גדולה משומנת.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-10 דקות או עד להשחמה קלה.
  7. מגישים מיד עם ההוצאה מהתנור.

*תבניות אישיות בקוטר 13 ס"מ בערך עם דופן גבוהה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
סופלה גבינת פרמזן By , 2005-03-28T21:25:13+02:00 סופלה גבינת פרמזן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 2 כוסות חלב 3/4 כוס קמחמלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם1/4 כפית אגוז מוסקט טחון60 גר' גבינת פרמזן מגורדת30 גר' חמאה4 ביצים מופרדות ... Instructions: מחממים את את החלב בסיר עד לרתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, בוחשים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים את אגוז המוסקט, מחזירים לאש ומביאים שוב ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר