Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 13:27
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סופלה גבינת פרמזן

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5225   

סופלה גבינת פרמזן
4 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
2 כוסות חלב
3/4 כוס קמח
מלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם
1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
60 גר' גבינת פרמזן מגורדת
30 גר' חמאה
4 ביצים מופרדות
דרך הכנה
  1. מחממים את את החלב בסיר עד לרתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, בוחשים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  2. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים את אגוז המוסקט, מחזירים לאש ומביאים שוב לרתיחה בעירבוב תמידי. מסירים מהאש.
  3. מוסיפים את הגבינה, החמאה והחלמונים ומערבבים היטב.
  4. מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב וגמיש ומקפלים אותו לתערובת.
  5. יוצקים את התערובת ל-4 תבניות סופלה אישיות גדולות חסינות אש* משומנות או תבנית סופלה אחת גדולה משומנת.
  6. אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני כ-10 דקות או עד להשחמה קלה.
  7. מגישים מיד עם ההוצאה מהתנור.

*תבניות אישיות בקוטר 13 ס"מ בערך עם דופן גבוהה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

סופלה גבינת פרמזן

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 כוסות חלב 3/4 כוס קמחמלח ופלפל שחור גרוס טרי לפי הטעם1/4 כפית אגוז מוסקט טחון60 גר' גבינת פרמזן מגורדת30 גר' חמאה4 ביצים מופרדות ...... Directions:
מחממים את את החלב בסיר עד לרתיחה, מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח, בוחשים היטב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם, מוסיפים את אגוז המוסקט, מחזירים לאש ומביאים שוב ל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר