Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 19:17
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגה בסיסית

מאוד קלה וטעימה!    

מאת: תמר החמודה ::: צפיות: 9541   

עוגה בסיסית
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח תופח
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים/ לימונים
  • 1 כוס שמן

 

דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים עד שהקצף "קשה", מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף. 
  2. מוסיפים את החלמונים, המיץ ואת השמן.
  3. מוסיפים את הקמחים.
  4. אופים ב180 מעלות עד שהקיסם יבש.

 

 

הערות
עוגה טובה אם רוצים לחתוך ממנה צורות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
מסקרן אותי אם במקום לימון טרי אפשר משומר.
2
באיזו גודל של תבנית העוגה ניכנסת תודה לני
1
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
ציון 8
עוגקה טובה, אך עניין הביצים, יותר מדי, קצת מפריע.

עוגה בסיסית

By Published: מאוד קלה וטעימה! מאת תמר החמודה 4 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 6 ביצים מופרדות 1 כוס קמח 1 כוס קמח תופח 2 כוסות סוכר 1 כוס מיץ תפוזים/ לימונים 1 כוס שמן &nbs...... Directions:
מקציפים את החלבונים עד שהקצף "קשה", מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.  מוסיפים את החלמונים, המיץ ואת השמן. מוסיפים את הקמחים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר