Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 06:45
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגה בסיסית

מאוד קלה וטעימה!    

מאת: תמר החמודה ::: צפיות: 9897   

עוגה בסיסית
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות
ציון גולשים: 8
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס קמח תופח
  • 2 כוסות סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים/ לימונים
  • 1 כוס שמן

 

דרך הכנה
  1. מקציפים את החלבונים עד שהקצף "קשה", מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף. 
  2. מוסיפים את החלמונים, המיץ ואת השמן.
  3. מוסיפים את הקמחים.
  4. אופים ב180 מעלות עד שהקיסם יבש.

 

 

הערות
עוגה טובה אם רוצים לחתוך ממנה צורות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
מסקרן אותי אם במקום לימון טרי אפשר משומר.
2
באיזו גודל של תבנית העוגה ניכנסת תודה לני
1
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
ציון 8
עוגקה טובה, אך עניין הביצים, יותר מדי, קצת מפריע.
עוגה בסיסית By , 2007-08-06T20:06:02+03:00 עוגה בסיסית מאוד קלה וטעימה! Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 6 ביצים מופרדות 1 כוס קמח 1 כוס קמח תופח 2 כוסות סוכר 1 כוס מיץ תפוזים/ לימונים 1 כוס שמן &nbs... Instructions: מקציפים את החלבונים עד שהקצף "קשה", מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף.  מוסיפים את החלמונים, המיץ ואת השמן. מוסיפים את הקמחים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר