Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 14:21
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רצועות בקר מוקפצות

עם אטריות ,עגבניות שרי ובזיליקום בסגנון אסייתי    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 8650   

רצועות בקר מוקפצות
4 מנות
מוקפץ
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  •  300 גרם סינטה בקר, חתוך לרצועות
  • חצי חבילת אטריות אורז
  • 5 כפות שמן חמניות או שמן תירס
  • 5 קוביות תערובת אסיאתית דורות
  • 1 קובייה שום כתוש דורות
  • 2 קוביות בזיליקום דורות
  • כף דבש
  • 4 כפיות פיסטוקים קצוצים
  • 8 עגבניות שרי חתוכות לחצי
  • 10 פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
  • חצי כוס בצל ירוק חתוך דק
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. מבשלים את האטריות בסיר עם מים חמים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן.
  2. למחבת ווק גדולה מוזגים את שמן החמניות ומקפיצים את רצועות הבקר על אש גבוהה.
  3. מוסיפים את עגבניות השרי והפטריות, ומערבבים היטב.
  4. מוסיפים את אטריות האורז המוכנות, קוביות התערובת האסייתית, קוביות הבזיליקום, קובית השום, הדבש, ומערבבים.
  5. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הבצל הירוק והפיסטוק, מערבבים היטב ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת

רצועות בקר מוקפצות

By Published: עם אטריות ,עגבניות שרי ובזיליקום בסגנון אסייתי מאת שף אמיר מרקוביץ' 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients:  300 גרם סינטה ...... Directions:
מבשלים את האטריות בסיר עם מים חמים ומעט מלח, לפי הוראות היצרן....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר