Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:44
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים

ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 9069   

קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים
4 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 1 בגט
  • 2 פלפלים אדומים
  • 2 פלפלים צהובים
  • 2 פלפלים ירוקים
  • כוס זיתים שחורים ללא גרעינים
  • 2 קוביות שום כתוש דורות
  • 1 כף צנוברים
  • 4 קוביות תערובת צרפתית דורות
  • רבע כוס שמן זית
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1.  מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, ואופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות.
  2. מוציאים את הפלפלים מהתנור ומניחים להם להתקרר.
  3. לאחר שהפלפלים התקררו מקלפים את הקליפה השקופה ומנקים אותם מהתוכן.
  4. מערבבים בקערה את שמן הזית עם קוביות התערובת הצרפתית, קוביית שום ומתבלים במלח ופלפל.
  5. מכניסים את הפלפלים לקערה עם התערובת ומכניסים למקרר לשעתיים.
  6. טוחנים במעבד מזון את הזיתים השחורים עם הצנוברים, קוביית השום הנותרת, ומתבלים במלח ופלפל. כאשר מתקבל ממרח  חלק של זיתים מעבירים לקערית קטנה.
  7. פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות בעובי 2 ס"מ וקולים בתנור חם כ-2 דקות.
  8. מוציאים את הבגט מהתנור, מורחים עליו את הטפנד זיתים, ומעל מניחים פלפל קלוי.
  9. מניחים 3 טוסטים על כל צלחת, מזליפים מעל מעט מהשמן עם התערובת הצרפתית ומגישים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
תערובת עשבי תיבול לפי הטעם. רק שהקוביה מעניקה את כולם במינון מוכן ונקי.
1
מה יכול לבוא במקום הקוביה הצרפתית

קרוסטיני עם טפנד זיתים שחורים ופלפלים קלויים

By Published: ב-3 צבעים בשמן הרב דה פרובנס מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 בגט 2 פלפלים אדומים 2 פלפלים צהובים ...... Directions:
 מניחים את הפלפלים על תבנית אפייה עם מעט שמן זית, מלח ופלפל, ואופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר