Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:38
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי

ניתן להשתמש ברביולי תרד וריקוטה מוכן ולבשל אותו לפי הוראות היצרן, או ברביולי בהכנה ביתית.    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 11575   

רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי
4 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
» עיקריות
 
מרכיבים

מצרכים לבצק רביולי
200 גרם קמח
2 ביצים
כף שמן זית
רבע כפית מלח

מצרכים למלית:
400 גרם עלי תרד שטופים
8 כפות גבינת ריקוטה
1 בצל קטן קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
חלמון ביצה להדבקת הרביולי

מצרכים לרוטב:
כוס וחצי שמנת מתוקה
רבע כוס עגבניות מיובשות לחות
2 כפות צנוברים קלויים
5 קוביות תערובת איטלקית דורות
מלח ופלפל

דרך הכנה

אופן הכנת הבצק:
- מכניסים את כל המצרכים של הבצק למעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד.
- מוציאים את הבצק, עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-20 דקות.

אופן הכנת המלית והרביולי:
- מאדים את הבצל במחבת קטנה עם שמן זית ומעבירים לקערה.
- חולטים את התרד במים רותחים עם חצי כפית מלח כ-3 דקות, מסננים ומקררים.
- סוחטים היטב את התרד מנוזלים וקוצצים אותו בעזרת סכין.
- מערבבים היטב בקערה את הבצל, התרד, גבינת הריקוטה, המלח והפלפל.
- על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי דק בעזרת מערוך וחותכים עיגולים בעזרת כוס הפוכה.
- מורחים חלמון ביצה מסביב לעיגול ומניחים במרכז כפית גדולה של מלית תרד וריקוטה.
- מקפלים את העיגול לחצי ומהדקים היטב את השוליים.
- מבשלים את הרביולי בסיר עם מים רותחים, חצי כפית מלח וכפית שמן זית עד שהם צפים.

אופן הכנת הרוטב:
- מחממים את השמנת בסיר קטן ומוסיפים את קוביות התערובת האיטלקית, הצנוברים והעגבניות
המיובשות.
- מערבבים היטב ומתבלים במלח ופלפל
- מבשלים על אש בינונית כ-5 דקות עד לסמיכות קלה, יוצקים מעל הרביולי ומגישים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
תערובת של אורגנו, בזיליקום, רוזמרין ועוד

רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי

By Published: ניתן להשתמש ברביולי תרד וריקוטה מוכן ולבשל אותו לפי הוראות היצרן, או ברביולי בהכנה ביתית. מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: מצרכים לבצק רביולי 200 גרם קמח 2 ביצים כף שמן זית רבע כפית מלח מצרכים למלית:...... Directions:
אופן הכנת הבצק: - מכניסים את כל המצרכים של הבצק למעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. - מוציאים את הבצק, עוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-2...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר