Pesto
תפריט
ג', 20 נוב 2018, 18:28
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות בטטות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9650   

לביבות בטטות
6 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» בוקר - בראנץ
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1 קג' בטטות 
3/4 כוס קמח
1/2 1 כפות רוטב סויה
מלח ופלפל לפי הטעם

להגשה:
כוס שמנת חמוצה
4 כפות עירית את בצל ירוק קצוצים
דרך הכנה

קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות, מבשלים במים עד שהבטטות מתרככות, מסננים היטב ומועכים למחית אחידה.

מעבירים את המחית לקערה ומוסיפים את הקמח, רוטב הסויה ומלח ופלפל לפי הטעם.
יוצרים לביבות דקות ומטגנים בחמאה או בשמן על להבה בינונית משני הצדדים ומוציאים לספגת השמן על מגבת נייר.

מערבבים את השמנת עם הבצל הירוק או העירית ומגישים עם הלביבות.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
כנראה לא סיננת מהם מספיק נוזלים. אפשר להוסיף ביצה וקמח אם המרקם לא מחזיק את עצמו.
1
ציון 10
אבי תודה רבה המתכון מאוד טעים.
לביבות בטטות By , 2005-03-29T04:28:33+02:00 לביבות בטטות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 קג' בטטות  3/4 כוס קמח1/2 1 כפות רוטב סויהמלח ופלפל לפי הטעםלהגשה:כוס שמנת חמוצה4 כפות עירית את בצל ירוק קצוצים ... Instructions: קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות, מבשלים במים עד שהבטטות מתרככות, מסננים היטב ומועכים למחית אחידה.מעבירים את המחית לקערה ומוסיפים את הקמח, רוטב הסויה ומלח ופלפל לפי הטעם.יוצרים לביבות ד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר