Pesto
תפריט
ד', 19 ספט 2018, 01:18
110402 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה ושמנת

   

מאת: einavsl1 ::: צפיות: 4778   

עוגת גבינה ושמנת
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים

לבצק:
1 וחצי כוסות קמח תופח
2 כפות סוכר
100 גר' מחמאה מומסת

לשכבת הגבינה:
1 מיכל גבינה 5%
1 מיכל גבינה 9 %
3 ביצים
חצי כוס סוכר
מעט תמצית וניל

לשכבת השמנת
3 שמנת חמוצה
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל

 

 

 

 

 

דרך הכנה

1. מערבבים את כל חומרי הבצק ומטחים בתבנית (הבצק יוצא מפורר)
2. בקערה מערבבים את כל החומרים של הגבינה ויוצקים על הבצק
מכניסים לתנור ואופים בחום של 170 מעחות כ 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה
3. כשהעוגה כמעט מוכנה מערבבים בקערה את חומרי השמנת
4. כשהעוגה מוכנה מכבים את התנור ויוצקים את שכבת השמנת על העוגה בעודה חמה ומכניסים את העוגה לתנור (המכובה) לכמה שעות
6. לאחר כמה שעות להוציא ולהעביר למקרר

 

 

 

 

 

הערות
אני אישית אופה את העוגה בלילה ומשאירה את העוגה כל הלילה בתנור ובבוקר מעבירה למקרר
בערב אחרי זמן מקרר פשוט נהנים ממנה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
תודה,עכשיו אפשר לנסות...
2
einavsl1 (במטבח)
2 גביעים של 250 גר' (1 5% והשני 9%)
1
שלום,
כמה זה "מיכל"גבינה?500 ג' או קילו.אשמח
לקבל מידע מדויק.
תודה
עוגת גבינה ושמנת By , 2007-09-25T14:27:33+02:00 עוגת גבינה ושמנת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לבצק: 1 וחצי כוסות קמח תופח 2 כפות סוכר 100 גר' מחמאה מומסת לשכבת הגבינה: 1 מיכל גבינה 5% 1 מיכל גבינה 9 % ... Instructions: 1. מערבבים את כל חומרי הבצק ומטחים בתבנית (הבצק יוצא מפורר) 2. בקערה מערבבים את כל החומרים של הגבינה ויוצקים על הבצק מכניסים לתנור ואופים בחום של 170 מעחות כ 40 דקות עד שהעוגה מזהיבה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר