Pesto
תפריט
ג', 21 אוג 2018, 18:39
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרואסונים במילוי שוקולד

   

מאת: saritsad ::: צפיות: 17627   

קרואסונים במילוי שוקולד
60 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 9
[14 מדרגים]
 
מרכיבים
  • המתכון של שרית בוכריס
  • לבצק:
  •  ק"ג קמח
  • שקית שמרי שמרית או שתי כפות שמרים יבשים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כוסות מים

 

למילוי השוקולד:

  • 6 כפות קקאו
  • 12 כפות סוכר
  • 200 גרם מרגרינה שרוככה במיקרו ל 20 שניות
דרך הכנה
  1. מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד ומתפיחים למשך שעה לשים שוב ומתפיחים שוב למשך חצי שעה
  2. מחלקים את הבצק ל 5 חלקים וכל חלק מרדדים לעיגול גדול ומאוד דק
  3. מעררבבים את כל מרכיבי מילוי השוקולד עד שמקבלים ממרח ומורחים על גבי העיגול חותכים את העיגול כמו פיצה ומגלגלים כל חלק לצורה של קורסון מתפיחים שוב לחצי שעה מורחים בביצה ומפזרים שומשום
  4. אופים בחום בינוני גבוהה עד להשחמה
  5. מכינים סירופ מכוס סוכר וכוס מים ומורחים על הקורסונים שהתקררו
  6. בתאבון.
הערות
ניתן להוסיף אגוזים וקינמון למילוי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
36
לסירופ הוספתי מיץ מחצי לימון וכפית תמצית וניל.
מתכון מעולה!!!! תודה
35
ציון 10
לא מאמינה שעוד לא הגבתי..
מתכון מושלם!!!
34
פשוט מושלם עשרררררררררררררררררררררר
כל מי שטועם
אני קוצרת אין ספור מחמאות
תמשיכו לפרסם מתכונים מושלמים
33
ציון 10
אחלה מתכון - קל טעים ופשוט
במקום כמות המרגרינה שרשומה ניתן להסתפק בחצי כמות וזה יוצא מצוין .
32
הכנתי שוב. והפעם שמתי ביצה נוספת והורדתי בכמות המים לכוס וקצת.הבצק יצא מצוין. לא דביק,וממש נוח ללישה ולעשית קרואסונים.
31
ציון 10
יצאו כרגע מהתנור. הכנתי רולדות ומעט קרואסונים,כי הבצק היה דביק מעט ולא היתה לי סבלנות,הטעם מצוין, זה...»»
30
היי ראובן תודה על תשובתך המהירה. בתנור שלי זהו טורבו מאוורר לפיזור החום, האם זה עשוי לייבש את הקרואסונים.?
29
ראובן מ. (עורך)
מצב טורבו מאפשר פיזור אחיד יותר של החום בתנור, ואם מצב הטורבו אצלך כזה, זה יכול לחסוך זמן וגם להוציא...»»
28
היי ,רציתי לשאול בבקשה האם אפשר לאפות שתי תבניות בטורבו ?
27
ציון 10
מתכון מצויין הכנתי אתמול ויצאו לי 76 חתיכות ציון 100 או 10איך שתרצו לקרוא את זה
26
ציון 10
כל כך נהנתי מהמתכון בגלל פשטותו
ועוד יותר נהנתי מהתוצאה
פשוט ונפלא
25
אודם (מקצוענ/ית)
בלומבלו שלום,
אם יש לך ניסיון כזה באפיה היית חושבת לעצמך אולי לשים את הבצק להתפחה במקרר.אולי הבצק...»»
24
אני רושמת שוב כדי להחמיא לאתר הנהדר הזה . ושהגולשים יכינו את המתכון בלי ספקות .תודה
23
אתמול עשיתי שוב את המתכון פשוט מתכון מעולה .
הקוראסונים יצאו כמו ספוג .
טיפ: אפשר למרוח את...»»
22
ציון 10
21
למה יוצא המילוי מהקורסונים בזמן האפיה?
20
ל-BLOMBLO לקמח את הידיים וגם להוסיף קצת קמח בבצק וגם את שולחן העבודה.
לי זה יצא מעולה , לא לרדד...»»
19
ציון 6
מתוך 60 קוראסונים יצאו לי רק 10 , וזאת משום שמחוסר ברירה עשיתי משאר הבצק רולדות.
הקוראסונים שיצאו...»»
18
ציון 10
ואני מוסיפה מהגלות, את המתכון ראיתי בסבוב הקודם, ואכן זה מוצלח, אגב עשיתי ורסיה שונה, מרחתי מרגרינה מומסת...»»
17
ציון 10
ציון בלתי מוגדר יש אים יש יותר
מ-10 אז נתתי
קצרתי כאלו מחמאות שהרגשתי
כלכך מומחית בעוגות שזה לא יאומן.
16
ל- 10 גליתוש אפשר בקוביות שוקולד לבן, חום, מריר, חלבי. מעולה . ניסיתי והצלחתי.
14
יש לכתוב ולהגות : ק ר ו א ס ו נ י ם
13
ראובן מ. (עורך)
אפשר
12
האם אפשר להשתמש בחמאה במקום מרגרינה
11
ראובן מ. (עורך)
אכן. רק שלא יהיה נוזלי מדי.
10
האם ניתן להחליף את המילוי בכל ממרח שוקולד מוכן?
9
ציון 1
הבצק יבש מאוד בלי מרגרינה
7
ציון 10
הכנתי מספר פעמים, הם כל כך טעימים שנגמרים תוך שעה,
את המילוי שיניתי ומרחתי שוקולד השחר
6
כמה כוסות יש בחצי ק'ג קמח?
5
ציון 10
מעולים!!!יצאו המון כדאי לחלק וגם להקפיא
4
ציון 9
מומלץ להכין חצי מהכמות. הכנתי ויצא טעים אבל ק"ג קמח זה מוגזם. גם עם חצי כמות יוצאים המו..ן קוראסונים.
3
סליחה אבל לא חסר מרגרינה
2
סליחה, ראיתי 60
1
כמה קוראסונים יוצאים?
קרואסונים במילוי שוקולד By , 2007-10-01T22:19:01+02:00 קרואסונים במילוי שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 60 Tags: none Ingredients: - המתכון של שרית בוכריס לבצק:  ק"ג קמח שקית שמרי שמרית או שתי כפות שמרים יבשים 2 ביצים ... Instructions: מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד ומתפיחים למשך שעה לשים שוב ומתפיחים שוב למשך חצי שעה מחלקים את הבצק ל 5 חלקים וכל חלק מרדדים לעיגול גדול ומאוד דק מעררבבים את ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר