Pesto
תפריט
ג', 11 דצמ 2018, 21:14
110407 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תפוחי אדמה דארפין

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 7715   

תפוחי אדמה דארפין
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5-6 תפוחי אדמה 
  •  קמצוץ פלפל אנגלי 
  •  מלח ופלפל לפי הטעם 
  •  שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קטנים בעובי של 2 מ"מ (כמו גפרורים).
  2. אין לשטוף את תפוחי האדמה על מנת לשמר את העמילן.
  3. להוסיף מלח, פלפל ופלפל אנגלי. לערבב עם קצות האצבעות.
  4. לחמם שמן במחבת טפלון.
  5. כאשר השמן חם להוסיף את תפוחי האדמה ולשטח בעזרת כף טיגון.
  6. לטגן עד לקבלת צבע שחום ולהפוך בזהירות. לטגן על הצד השני משך עוד כמה דקות.
  7. להוציא לנייר סופג, לחתוך ולהגיש חם.
     
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה
 www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
1
המתכון היה פעם, הכנתי אבל התפרק לי בטיגון למה?
תפוחי אדמה דארפין By , 2007-11-04T12:53:20+02:00 תפוחי אדמה דארפין מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 5-6 תפוחי אדמה   קמצוץ פלפל אנגלי   מלח ופלפל לפי הטעם   שמן לטיגון ... Instructions: לחתוך את תפוחי האדמה למקלות קטנים בעובי של 2 מ"מ (כמו גפרורים). אין לשטוף את תפוחי האדמה על מנת לשמר את העמילן. להוסיף מלח, פלפל ופלפל אנגלי. לערבב עם ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר