Pesto
תפריט
ה', 19 יול 2018, 16:54
110400 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות טל העמק

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 4306   

לביבות טל העמק
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
 
מרכיבים
  • 600 גרם פירה תפו"א 
  •  125 גרם גבינת טל העמק 
  •  2 כפות קמח 
  •  1 ביצה 
  •  מלח 
  •  פלפל שחור 
  •  פלפל אנגלי 
  •  שמן זית לטיגון
דרך הכנה
  1. בקערה לערבב פירה וגבינה.
  2. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד.
  3. במחבת טפלון לחמם שמן זית.
  4. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לביבה.
  5. לטגן על להבה בינונית משני הצדדים עד לקבלת צבע זהוב עמוק.
  6. להגיש חם
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
לביבות טל העמק By , 2007-11-04T12:53:20+02:00 לביבות טל העמק מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 600 גרם פירה תפו"א   125 גרם גבינת טל העמק   2 כפות קמח   1 ביצה   מלח  ... Instructions: בקערה לערבב פירה וגבינה. להוסיף את הביצה והתבלינים ולאחד. במחבת טפלון לחמם שמן זית. לשים במחבת כף מהעיסה ולשטח בעזרת מזלג ע"מ לייצור לבי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר