Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 00:32
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה קרה

5 דקות עבודה    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 10816   

עוגת גבינה קרה
24 מנות
הכנה וקירור
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגות» קפה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 750 גרם גבינת סקי 5%
  • 2 שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • ביסקוויטים פתי-בר שוקולד
  • 100 שוקולד מריר
  • 4 כפות חלב
  • רבע חבילה מרגרינה
  • לקישוט: עיגולי שוקולד וופל
דרך הכנה
  1. להקציף את הגבינה עם השמנת המתוקה והסוכר.
  2. לטבול את הביסקוויטים במשרה קפה.
  3. להניח שכבה ראשונה של ביסקוויטים על תחתית תבנית פיירקס מלבנית גדולה.
  4. לשטוח את הגבינה המוקצפת.
  5. להניח שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
  6. בסיר קטן, על להבה נמוכה ביותר ותוך כדי ערבוב ללא הפסקה, להמיס השוקולד + 4 כפות חלב. לאחר שנמס להסיר מהאש ולהוסיף המרגרינה תוך כדי בחישה נמרצת עד המסה.
  7. ליצוק על פני שכבת הביסקוויטים.
  8. לפזר את עיגולי וופל השוקולד.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
10
ציון 10
עוגה מעולה...ממש שווה לנסות
9
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
לורי49 - בחנויות המתחמות באריזות שהם מכינים במקום (*לגעת באוכל ודומיהן)
8
עיגולי ופל שוקולד??? מעולם לא ראיתי. של איזה יצרן ובאיזו אריזה??
תודה
7
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
אמילי 32 .... 50 גרם מרגרינה ללא מלח
6
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
דנקר... ב-1 שמנת מתוקה יש כאן בארץ 250מ"ל
5
לגבי כמות החמאה: האם מדובר ברבע חבילה של ה- 100 גרם או של ה- 200 גרם ?
3
ראובן מ. (עורך)
בחרי מתוך מגוון ה-white cheese.
2
שלום
אני גרה באמריקה אולי תדעו באיזו סוג גבינה אני יכולה להשתמש הגבינות פה על הפנים
1
ציון 10
עוגה מצויינת. מומלץ לנסות
עוגת גבינה קרה By , 2007-11-05T23:38:58+02:00 עוגת גבינה קרה 5 דקות עבודה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 24 Tags: none Ingredients: - 750 גרם גבינת סקי 5% 2 שמנת מתוקה 3 כפות סוכר ביסקוויטים פתי-בר שוקולד 100 שוקולד מריר 4 כפות חלב ... Instructions: להקציף את הגבינה עם השמנת המתוקה והסוכר. לטבול את הביסקוויטים במשרה קפה. להניח שכבה ראשונה של ביסקוויטים על תחתית תבנית פיירקס מלבנית גדולה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר