Pesto
תפריט
ד', 18 אוק 2017, 14:12
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרם ברולה ואגסים מקורמלים

לצד פירה בננות, פקאנים וג'ינג'ר    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 6227   

קרם ברולה ואגסים מקורמלים
4 מנות
בישול
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» קינוחים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • מצרכים לאגסים המקורמלים:
  •  4 אגסים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות
  •  2 כפות צימוקים
  •  1/3 כוס סוכר 
  •  2 כפות מיץ לימון
  •  1 כף חמאה

     מצרכים לקרם ברולה:
  •  1 כוס שמנת מתוקה
  •  1 כוס חלב
  •  3 כפות סוכר
  •  4 חלמונים
  •  1 כף סוכר חום
     
     מצרכים לפירה בננות:
  •  2 בננות גדולות קלופות וחתוכות לקוביות
  •  1 כפית סוכר 
  •  2 כפיות חמאה
  •  1 כף אגוזי פקאן קצוצים
  •  2 קוביות ג'ינג'ר דורות
דרך הכנה

1. מבשלים בסיר בינוני את האגסים עם חמאה, מוסיפים את הצימוקים, הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהאגסים מתרככים, מורידים את הסיר מהאש ומצננים.
 
 2. מחממים בסיר את השמנת המתוקה והחלב על אש בינונית עד לרתיחה
 
 3. מערבבים היטב בקערה את החלמונים עם 3 כפות סוכר ושופכים את החלב והשמנת לתוך הקערה עם החלמונים ומערבבים
 
 4. מסדרים ב-4 רינגים או בכוסות את מחית האגסים שימלאו נפח של חצי כוס או רינג
 
 5. שופכים מעל את התערובת לקרם ברולה שהכנו ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 90 מעלות למשך 45 דקות, מוציאים מהתנור ומצננים.
 
 6. מבשלים בסיר קטן את הבננות עם חמאה, סוכר ומערבבים
 
 7. לאחר כ-5 דקות כאשר הבננות רכות ומבושלות מסירים מהאש, מעבירים לקערית ומועכים בעזרת מזלג למרקם של פירה ומוסיפים את קוביות הג'ינג'ר והפקאנים
 
 8. מפזרים מעל הקרם ברולה סוכר חום בשכבה דקה ומכניסים לתנור לחום של 220 מעלות למשך 3 דקות ומוציאים מהתנור. מגישים על צלחת עם פירה בננות בצד.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
נשמע מדהים. שילוב מנצח של טעמים. בטוח אנסה אותו.
1
שילוב מנצח!!!
אוהבת קרם ברולה..צריך להיות מעניין!!
תודה

קרם ברולה ואגסים מקורמלים

By Published: לצד פירה בננות, פקאנים וג'ינג'ר מאת שף אמיר מרקוביץ' 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: מצרכים לאגסים המקורמלים:  4 אגסים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות  2 כפות צימוקים  1/3 כוס סוכר ...... Directions:
1. מבשלים בסיר בינוני את האגסים עם חמאה, מוסיפים את הצימוקים, הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על אש קטנה תוך כדי ערבוב עד שהאגסים מתרככים, מורידים את הסיר מהאש ומצננים.    2. מחממ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר