Pesto
תפריט
ש', 15 דצמ 2018, 07:41
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קוקוס ברוטב קפה

   

מאת: navitc ::: צפיות: 6563   

עוגת קוקוס ברוטב קפה
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 3 ביצים
  • 1 1/4 כוס סוכר
  • 200 חמאה/מרגרינה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כוס חלב
  • 2 1/4 כוסות קמת תופח
  • 200 גר' פתיתי קוקוס

לרוטב:

  •  50 גר' שוקולד חלב/מריר
  • 1 שמנת מתוקה
  •  2 כפיות נס קפה מומוסות ב 1/4 כוס מים רותחים

 

דרך הכנה
  1. מקציפים את הביצים (שלמות) עם הסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קרם אחיד
  2. מוסיפים את החמאה הרכה ואת שאר החומרים
  3. אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני
  4. מכינים את הרוטב, בסיר על אש נמוכה.
  5. ניתן לצפות את העוגה כולה (כשהיא חמה) ולחמם מעט במיקורגל לפני ההגשה.
  6. או - לפרוס את העוגה (מנה אישית), לשפוך מעט מן הרוטב, לחמם במיקרוגל ולפזר מעט פתיתי קוקוס.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
navitc (מקצוענ/ית)
נכון
7
"2.מוסיפים חמאה רכה ואת שאר החומרים" הכוונה היא לכל המרכיבים להוציא את הרוטב?
5
שלום. האם השתמשת בתבנית קוגלהוף? האם כדאי להכין עוגה זו ביום האירוח או אפשר לפני?
תודה מראש
4
עוגה נהדרת טעימה מאוד ציון 10
3
navitc (מקצוענ/ית)
לא יודעת, לא ניסיתי, נראה לי שכן
2
יש אפשרות להמיר את החמאה/ מרגרינה לשמן?
1
אין כמו המתכונים שלך חולה עלייך!!!
עוגת קוקוס ברוטב קפה By , 2008-01-06T18:55:23+02:00 עוגת קוקוס ברוטב קפה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 3 ביצים 1 1/4 כוס סוכר 200 חמאה/מרגרינה 1/2 כפית מלח 1 סוכר וניל 1 כוס חלב 2 1/4 כוסות קמת תופח ... Instructions: מקציפים את הביצים (שלמות) עם הסוכר במהירות בינונית עד לקבלת קרם אחיד מוסיפים את החמאה הרכה ואת שאר החומרים אופים בתנור שחומם מראש בחום בינוני ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר