Pesto
תפריט
ו', 29 מרץ 2024, 07:47
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון

באדיבות "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 11248   

* צילום התוצאה
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס סילאן של חצר כנרת
  • 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
  • 3 כוסות קמח
  • 2 כפיות קינמון
דרך הכנה
  1. לחמם תנור מראש לחום בינוני º150 
  2.  להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל
  3. לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש)
  4. להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של חצר כנרת
  5. לפזר שקדים קלופים פרוסים
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
6
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
5
שלוש ביצים במקום שתיים, כוס שמן במקום חצי וכפית סודה לשתיה יהפכו את העוגה לאורירית. אפשר להסתפק גם בשתיים וחצי כוסות קמח.
4
למה לא אפיון שלם לכמות כזו של קמח?
3
עוגה טעימה אבל יש לנפות את הקמח דבר שמחדיר אוריריות לעוגה
1
הכנתי את העוגה יצאה טעימה אבל דחוסה שיפורים? אולי הפרדה של הביצים?
עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון By , 2008-01-14T10:43:09+02:00 עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון באדיבות "חצר כנרת" – סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים 1 כוס סוכר 1 כוס סילאן של חצר כנרת ... Instructions: לחמם תנור מראש לחום בינוני º150   להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא א...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר