Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:39
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה סלמון ברוטב סילאן

מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 8408   

* צילום התוצאה
פילה סלמון ברוטב סילאן
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
» תוספות
 
מרכיבים
  • 4 יח' נתחי סלמון (כ- 180 גר' כל נתח)
  • 8 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • 3/4 כוס רוטב סילאן "גריל" של חצר כנרת
  • 1/2 שמיר קצוץ
דרך הכנה
  1. לשטוף את נתחי הסלמון היטב.
  2. למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס.
  3. להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון 4 כפות שמן זית נוספים ומעט מלח גס.
  4. לאפות בתנור שחומם מראש בחום של º200 למשך 8-10 דקות.
  5. להוציא את התבנית מהתנור ולצקת על נתחי הסלמון את הרוטב סילאן "גריל" של חצר כנרת, לפזר מעל שמיר קצוץ ולהגיש.
הערות
הסילאן מופק ממיצוי פרי התמר ומכיל את כל המרכיבים התזונתיים שיש בתמרים כולל סידן, ברזל, ויטמין A, ויטמיני B ו- C ועשיר בסיבים תזונתיים. הוא משמש תחליף מעולה לסוכר או מרכיבים מתוקים אחרים בבישול. הוא מעניק תחושת שובע ולכן מצוין לדיאטה. בנוסף הוא מועיל למערכת העיכול, מפחית את רמות הסוכר והכולסטרול בדם ועשיר במגנזיום המסייע למניעת אלרגיות, מחלות לב ובריחת סידן.

פילה סלמון ברוטב סילאן

By Published: מאת אתי קולט - "חצר כנרת", יצרנית מוצרי התמרים המובילה בישראל מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 4 יח' נתחי סלמון (כ- 180 גר' כל נתח) 8 כפות שמן זית מלח גס 3/4 כוס רוטב סילאן "גריל" של ...... Directions:
לשטוף את נתחי הסלמון היטב. למרוח על תבנית האפייה 4 כפות שמן זית ולפזר מעט מלח גס. להניח את נתחי הסלמון על התבנית (כאשר הצד הנקי כלפי מעלה) ולמרוח על הסלמון ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר