Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:14
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם

איטריות ברוטב פטריות    

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 8678   

פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם
5 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • חבילת פטוציני (איטריות רחבות) מבושלת אל דנטה
  • 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות
  • 2 שמנת מתוקה
  • 2 שקיות אבקת פטריות
  • 1 בצל בינוני
  • 300 ג גבינה צהובה / 30ג' חמאה
  • 1 כוס חלב
דרך הכנה
  1. יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בחמאה עד שיזהיב.
  2. לחתוך את הפטריות ולהוסיף לבצל המטוגן .
  3. להוסיף את שקיות אבקת הפטריות ולערבב . לאחר מכן להוסיף את השמנת המתוקה והחלב.
  4. לתוך הרוטב יש להוסיף 50 ג' גבינה צהובה.יש לתת לרוטב לבעבע על האש עד שהרוטב מתחיל להסמיך.
  5. ברגע שהרוטב הסמיך יש לערבב את הרוטב עם איטריות הפטוציני.
  6. לסיום יש להכניס את האיטריות למגש או מגשיות אישיות ולפזר מעל את הגבינה הצהובה הנותרת ולהכניס לתנור לחום גבוה עד שנוצרת הקרמה.
פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם By , 2008-03-10T10:23:33+02:00 פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם איטריות ברוטב פטריות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - חבילת פטוציני (איטריות רחבות) מבושלת אל דנטה 2 חבילות פטריות שמפיניון טריות 2 שמנת מתוקה 2 שקיות אבקת פטריות 1 בצל בינוני ... Instructions: יש לקצוץ את הבצל ולטגן אותו בחמאה עד שיזהיב. לחתוך את הפטריות ולהוסיף לבצל המטוגן . להוסיף את שקיות אבקת הפטריות ולערבב . לאחר מכן להוסיף את השמנת המתו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר