Pesto
תפריט
ו', 19 ינו 2018, 02:01
110392 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן

רצועות בשר וירקות מוקפצים    

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 7868   

נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 קג' סינטה חתוך לרצועות
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 2 גמבה אדומה / 2 גמבה צהובה
  • 5 בצלים ירוקים חתוכים לאורכם
  •  200 ג' שעועית ירוקה טרייה שנחלטה במים חמים
  • חבילת פטריות שמפיניון טריות
  • בקבוק רוטב סצ'ואן
דרך הכנה
  1. יש להקפיץ בתוך ווק את רצועות הסינטה.ברגע שרצועות הבשר התבשלו יש להוציאם מהווק ולהעבירם לצלחת.
  2. מוסיפים שמן לווק ומתחילים להקפיץ את הגמבות עד לדרגת ריכוך קלה,.
  3. לגמבות יש להוסיף את השעועית הירוקה, לאחר מכן את הגזר, הבצל הירוק ולבסוף את הפטריות.
  4. לאחר שכל הירקות הוקפצו בתוך הווק יש להחזיר בחזרה את רצועות הסינטה ולערבב עם הירקות.
  5. לתערובת הנ"ל יש להוסיך כחצי בקבוק של רוטב סצואן ולערבב בקלילות.

 

הערות
חשוב מאוד לא להקפיץ את הירקות יתר על המידה, הירקות צריכים להישאר עדיין פריכים.

נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן

By Published: רצועות בשר וירקות מוקפצים מאת מירי 1 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 1 קג' סינטה חתוך לרצועות 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות 2 גמבה אדומה / 2 גמבה צהובה 5 בצלים ירוקים חתוכים לאורכם  200 ג' שעו...... Directions:
יש להקפיץ בתוך ווק את רצועות הסינטה.ברגע שרצועות הבשר התבשלו יש להוציאם מהווק ולהעבירם לצלחת. מוסיפים שמן לווק ומתחילים להקפיץ את הגמבות עד לדרגת ריכוך קלה,. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר