Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:14
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן

רצועות בשר וירקות מוקפצים    

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 8319   

נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן
4 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 קג' סינטה חתוך לרצועות
  • 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות
  • 2 גמבה אדומה / 2 גמבה צהובה
  • 5 בצלים ירוקים חתוכים לאורכם
  •  200 ג' שעועית ירוקה טרייה שנחלטה במים חמים
  • חבילת פטריות שמפיניון טריות
  • בקבוק רוטב סצ'ואן
דרך הכנה
  1. יש להקפיץ בתוך ווק את רצועות הסינטה.ברגע שרצועות הבשר התבשלו יש להוציאם מהווק ולהעבירם לצלחת.
  2. מוסיפים שמן לווק ומתחילים להקפיץ את הגמבות עד לדרגת ריכוך קלה,.
  3. לגמבות יש להוסיף את השעועית הירוקה, לאחר מכן את הגזר, הבצל הירוק ולבסוף את הפטריות.
  4. לאחר שכל הירקות הוקפצו בתוך הווק יש להחזיר בחזרה את רצועות הסינטה ולערבב עם הירקות.
  5. לתערובת הנ"ל יש להוסיך כחצי בקבוק של רוטב סצואן ולערבב בקלילות.

 

הערות
חשוב מאוד לא להקפיץ את הירקות יתר על המידה, הירקות צריכים להישאר עדיין פריכים.
נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן By , 2008-03-10T10:49:45+02:00 נתחי סינטה וירקות מוקפצים ברוטב סצ'ואן רצועות בשר וירקות מוקפצים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 4 Tags: none Ingredients: - 1 קג' סינטה חתוך לרצועות 3 גזרים חתוכים לרצועות דקות 2 גמבה אדומה / 2 גמבה צהובה 5 בצלים ירוקים חתוכים לאורכם  200 ג' שעו... Instructions: יש להקפיץ בתוך ווק את רצועות הסינטה.ברגע שרצועות הבשר התבשלו יש להוציאם מהווק ולהעבירם לצלחת. מוסיפים שמן לווק ומתחילים להקפיץ את הגמבות עד לדרגת ריכוך קלה,. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר