Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 04:54
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קונכיות פסטה ממולאות

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 4426   

קונכיות פסטה ממולאות
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
40 קונכיות פסטה גדולות
2 קופסאות טונה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 גזר בינוני קלוף וקצוץ דק
1/4 כוס שקדים מולבנים פרוסים
2 אגסים קלופים ומגולענים קצוצים דק
1/3 כוס מיונז
50 גר' גבינת עיזים רכה
1 כף מיץ לימון
מלח פלפל לפי הטעם
פטרוזיליה לקישוט
דרך הכנה
  1. מבשלים את קונכיות הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומצננים.
  2. מפוררים את הטונה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
  3. ממלאים את הקונכיות בתערובת ומניחים בצלחת הגשה, מקשטים בעלה פטרוזילה.
  4. ניתן להחליף את הטונה ב- 3 כוסות קוביות עוף מבושל או חזה הודו מעושן.

קונכיות פסטה ממולאות

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 40 קונכיות פסטה גדולות 2 קופסאות טונה3 בצלים ירוקים קצוצים1 גזר בינוני קלוף וקצוץ דק1/4 כוס שקדים מולבנים פרוסים2 אגסים קלופים ומגולענים קצוצים דק1/3 כוס מיונז50 גר' גבינת ...... Directions:
מבשלים את קונכיות הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומצננים. מפוררים את הטונה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. ממלאים את הקונכיו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר