Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק קישואים ופסטו

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 4363   

מרק קישואים ופסטו
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים

מצרכים למרק: 

  • 8 קישואים, חתוכים לרבעים
  • 1 כף חמאה
  • 1 בצל קלוף וקצוץ
  • 3 קוביות שום דורות
  • 1.5 ליטר מים או ציר ירקות
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט 



  • מצרכים לפסטו: 
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף צנוברים
  • 4 קוביות תערובת לבישול איטלקי דורות
  • 1 כף גבינת פרמז'ן
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה.
  2. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  4. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
  5. טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש.


    להכנת הפסטו
  6. טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
  7. מוזגים את המרק לצלחות,
  8. מזלפים פסטו למעלה,
  9. ומגישים

מרק קישואים ופסטו

By Published: מאת שף אמיר מרקוביץ' 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 6 Ingredients: מצרכים למרק:  8 קישואים, חתוכים לרבעים 1 כף חמאה 1 בצל קלוף וקצוץ 3 קוביות שום דורות 1.5 ליטר מי...... Directions:
בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים לרתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר