Pesto
תפריט
ג', 12 דצמ 2017, 08:35
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קבב טוניסאי אסלי

קבב לצלייה על האש    

מאת: מירי 1 ::: צפיות: 9162   

קבב טוניסאי אסלי
10 מנות
צליה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • 200 ג' שומן בשר טחון
  • 1בצל גדול קצוץ דק
  • 400 ג' פטרוזילייה קצוצה
  • 1 כף עריסה
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כף כמון
  • חצי כף מלח
  • 6 שיני שום גדולים קצוצים דק ואו לחילופין כף גדושה של שום כתוש מקופסה.
  • חצי כוס שמן
דרך הכנה
  1. יש לערבב את הבשר הטחון עם השומן(לא שומן כבש)
  2. להוסיף את כל שאר המרכיבים ולעסות את העיסה עד שתהא אחידה.
  3. להכניס למקרר לחצי שעה עד שעה.
  4. ליצור קציצות עגולות או ארוכות
  5. להניח על גריל הפחמים ואו  במחבת עם מינימום שמן(כי יש כבר בקבב)
  6. בתיאבון
הערות

מידת החריפות תלוייה בעריסה שאתם קונים או עושים בבבית המלצתי היא כי ככל שהיא חריפה יותר הקציצות נהדרות יותר.

אם יש ילדים ניתן לקחת חלק קטן מהעיסה ולא להוסיף לו עריסה.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
אהבתי מאוד את תוספת העריסה בפנים. אני מוסיף פלפל חריף טרי קצוץ דק במקום - אנסה עם עריסה. במתכון דומה...»»
2
מירי 1 (מקצוענ/ית)
תודה רבה.עסיסיות הקבב היא משום שומן הבקר השומר על הקבב מפני התייבשות .
1
רינה172 (מקצוענ/ית)
ציון 10
למירי 1 כל הכבוד על המתכון ממש קבב עסיסי וטעים תודה רינה 172.

קבב טוניסאי אסלי

By Published: קבב לצלייה על האש מאת מירי 1 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 ק"ג בשר טחון 200 ג' שומן בשר טחון 1בצל גדול קצוץ דק 400 ג' פטרוזילייה קצוצה 1 כף עריסה 2 כפות פפריק...... Directions:
יש לערבב את הבשר הטחון עם השומן(לא שומן כבש) להוסיף את כל שאר המרכיבים ולעסות את העיסה עד שתהא אחידה. להכניס למקרר לחצי שעה עד שעה. ליצור קצי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר