Pesto
תפריט
ב', 17 דצמ 2018, 20:04
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תמרים משגעת

   

מאת: לימור עמר ::: צפיות: 12763   

* תמונה להמחשה By Krishna Pradhan , from Wikimedia Commons
עוגת תמרים משגעת
12 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9.7
[11 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 3/4 כוס שמן
  • 1/2 קופסא ממרח תמרים
  • 3/4 1 כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 כפית סודה לשתיה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1כוס מים רותחים

 

 

 

 

 

דרך הכנה
  1. מחממים תנור לחום בינוני 180 מ.
  2. בקערה מערבבים את כל החומרים בהדרגה לפי הסדר עד לקבלת תערובת אחידה
  3. מעבירים לתבנית 24 ואופים כ- 35 דקות.
  4. בהצלחה!!!

 

 

 

 

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
15
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
14
לימור שלום, הכנתי את העוגה והיא מוצלחת במיוחד.
האם אפשר להשתמש גם בממרח תפוחי עץ?
תודה
13
ציון 10
הכנתי עם תמרים לחים.מומלץ!
12
ציון 10
הכנתי את העוגה הזו אתמול רק בגלל הציונים שהעניקו הקוראים במדור זה. ואכן העוגה יצאה מדהים!!! לא יאומן...»»
11
ציון 10
עוגה נהדרת קלה להכנה רק לשים לב לגבי הנוזלים אני הכפלתי את הכמות לתבנית 26 ולכן צריך לשים לב יותר לנוזלים...»»
10
ציון 10
העוגה טעימה מאוד.הורדתי מבמות הסוכר לחצי כוס סוכר.גם מהשמן הורדתי לפחות מחצי כוס שמן.ויצא מעולה
9
ראובן מ. (עורך)
אם לא צוין אחרת, בכל המתכונים נהוג לשמור על סטנדרט של כוס בנפח 240 מ"ל. יש כוסות מדידה מוכנות לצורך זה.
8
כוס מים-שמן - לפי איזה מידת כוס?בבקשה תשובה.
רוצה להכין. והאם היא יוצאת גבוהה? מתוקה?
7
אני מכירה את המתכון הזה זה שנים , עוגה מעולה
6
zadok74 (במטבח)
ציון 10
עוגה ממש טובה וקלה להכנה וניגמרה באותו יום
4
ציון 10
כמעט כל שבת אני מכינה את העוגה הזו
יוצא מוצלח !!!ניתן להוסיף שברי אגוזי מלך
3
ציון 8
העוגה אמנם טעימה אך מאוד רטובה..
2
ציון 10
תודה רבה, עוגה מצויינת, גרפה מחמאות!!!
1
ציון 10
הכנתי את העוגה והיא טעימה מאוד מאוד.
ממליצה.
תודה לימור
עוגת תמרים משגעת By , 2008-05-26T11:05:54+03:00 עוגת תמרים משגעת Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 2 ביצים 1 כוס סוכר 3/4 כוס שמן 1/2 קופסא ממרח תמרים 3/4 1 כוסות קמח 1 אבקת אפיה 1 כפית סודה לשת... Instructions: מחממים תנור לחום בינוני 180 מ. בקערה מערבבים את כל החומרים בהדרגה לפי הסדר עד לקבלת תערובת אחידה מעבירים לתבנית 24 ואופים כ- 35 דקות. בהצלחה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר