Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 01:35
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מלנג'יו - סלט חצילים וגבינה פיקנטי

melanggio - מתכון של האתר    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 4474   

* צילום התוצאה, עם קרקרים בצד
מלנג'יו - סלט חצילים וגבינה פיקנטי
10 מנות
אידוי
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» סלטים
 
מרכיבים
  • 1 חציל גדול
  • 3 כפות גבינה בולגרית
  • 3 שיני שום
  • קורט צ'ילי קטלני ביותר (לא פפריקה)
  • מלח, ופלפל לבן לטעמך
  • 4 כפות מיונז
  • מיץ מלימון שלם
  • 2 כפות שמן זית
דרך הכנה
  1. לבשל את החציל המקולף במיקרוגל כ-13 דקות, מכוסה או בכל דרך אחרת - לא על האש
  2. לקלף את השום ולחתוך לפרוסות דקות ולשים בקערה
  3. ליצוק את מיץ הלימון ושמן הזית
  4. להוסיף את החריף ולפורר את הגבינה לקערה
  5. להוציא את החציל ולהניח על משטח חיתוך. לרסק אותו בחתכים לאורך ולרוחב לחתיכות של כ-2-3 ס"מ ולהוסיף לקערה
  6. להוסיף את המיונז ולערבב היטב בתנועות קיפול עד למרקם אחיד.
הערות
לשמור על צבע בהיר (תיבול בהיר)  וללא טעם מעושן (גריל)
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

מלנג'יו - סלט חצילים וגבינה פיקנטי

By Published: melanggio - מתכון של האתר מאת ראובן מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 1 חציל גדול 3 כפות גבינה בולגרית 3 שיני שום קורט צ'ילי קטלני ביותר (לא פפריקה) מלח, ופלפל לבן לטעמך 4 כפות...... Directions:
לבשל את החציל המקולף במיקרוגל כ-13 דקות, מכוסה או בכל דרך אחרת - לא על האש לקלף את השום ולחתוך לפרוסות דקות ולשים בקערה ליצוק את מיץ הלימון ושמן הזית ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר