Pesto
תפריט
ב', 11 דצמ 2017, 21:13
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חצ'פורי

   

מאת: lika ::: צפיות: 9567   

חצ'פורי
16 מנות
אפיה
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות
 
מרכיבים
  • 1 ק"ג קמח
  • 2.5 כוסות מים
  •  4 כפות שמן
  • 2 כפיות מלח

  • מילוי:
  • ק"ג גבינה כנען/ טוב טעם/טבורוג
  • 1/2 ק"ג גבינה בולגרית/צפתית קשה
  • 1 ביצה
  • 1 כף קמח
דרך הכנה
  1. ללוש ולחלק ל-16 כדורים
  2. לכסות ולהשהות למשך 1/2 שעה.
  3. לרדד כל כדור לעלה דק ולמתוח לעלה דק כמו לשטרודל
  4. לטפטף שמן או לטבול יד בקערית עם שמן ולהניח על הבצק
  5. לקפל כמו בצק עלים לאחר כל קיפול לטפטף שמן.
  6. להניח את היחידות המקופלות ל 1/2 שעה בצד.
  7.  את תערובת המילוי לחלק ל- 16.
  8. לשים במרכז כל בצק למתוח ולסגור קצוות נגדיים מעל המלית כמו מעטפה.
  9. לטבול יד בשמן ולשטח.
  10. לאפות ב 180-200 מעלות עד שמזהיב.
הערות

 סה"כ נידרש כוס שמן למתכו

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
הבצק שלי שונה מעט:לקילו קמח 2כוסות מי סודה לשתיה, שתי כפות חומץ רגיל, כף סוכר, 1/2 כף מלח,1/5 כוס...»»
2
האם ניתן למלא בבשר
1
תודה על המירשם חזרתי מטיול בגרוזיה ןכבר התגעגתי לחצ'פורי טים להפליא

חצ'פורי

By Published: מאת lika 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 16 Ingredients: 1 ק"ג קמח 2.5 כוסות מים  4 כפות שמן 2 כפיות מלח מילוי: ק"ג גבינה...... Directions:
ללוש ולחלק ל-16 כדורים לכסות ולהשהות למשך 1/2 שעה. לרדד כל כדור לעלה דק ולמתוח לעלה דק כמו לשטרודל לטפטף שמן או לטבול יד בקערית עם שמן ולהניח ע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר