Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:37
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת תפוחים עסיסית

   

מאת: איווט ::: צפיות: 7614   

עוגת תפוחים עסיסית
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • לתפוחים:
  • 7-8 תפוחי עץ ירוקים
  • 50 גרם חמאה או מרגרינה (מחמאה)
  • 50 גרם סוכר
  •  
  • לבלילה:
  • 3 ביצים
  • 150 גרם סוכר
  • 140 גרם קמח
  • 120 מ"ל שמן חמניות או סויה
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1 כפית קנמון טחון
  • 1/2 כוס צימוקים
דרך הכנה
  1. קולפים את התפוחים, ופורסים לשמיניות.
  2. מבשלים במחבת על אש בינונית את התפוחים עם החמאה והסוכר, כ 10 דקות. מצננים מעט.
  3. מקציפים בקערה את הביצים (שלמות) עם הסוכר עד שהתערובת בהירה. מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, קנמון והשמן ומערבבים עד שהבלילה חלקה.
  4. מוסיפים את הצימוקים והתפוחים ללא הנוזלים ומערבבים שנית.
  5. משמנים ומקמחים תבנית 26. יוצקים את התערובת פנימה.
  6. אופים בחום בינוני 170 מעלות כ 45 דקות.
  7. אפשר לבדוק עם קיסם שנועצים בעוגה שלא יהיו עליו פירורים.
  8. טעים מאוד עם כדור גלידת ווניל או רסק תפוחי עץ.  
הערות
מאחסנים 3-4 ימים מכוסה מחוץ למקרר אם לא יחסלו אותה לפני.

עוגת תפוחים עסיסית

By Published: מאת איווט 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: לתפוחים: 7-8 תפוחי עץ ירוקים 50 גרם חמאה או מרגרינה (מחמאה) 50 גרם סוכר   ...... Directions:
קולפים את התפוחים, ופורסים לשמיניות. מבשלים במחבת על אש בינונית את התפוחים עם החמאה והסוכר, כ 10 דקות. מצננים מעט. מקציפים בקערה את הביצים (שלמות) עם ה...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר