Pesto
תפריט
ד', 19 דצמ 2018, 12:30
110410 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כעכים מלוחים

   

מאת: איילה 10 ::: צפיות: 6054   

כעכים מלוחים
70 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 9
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 400 גרם מרגרינה
  • 1 ק"ג קמח
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/4 1 כוסות מים פושרים
  • 1 ביצה טרופה לבירוש
  • שומשום לזריה
דרך הכנה
  1. שמים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק אחיד (ניתן ללוש במיקסר)
  2. מניחים לשעה
  3. מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות.
  4. קורצים מהבצק פיסה קטנה מגלגלים לגליל דק וסוגרים לטבעת.
  5. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכינים כך את יתרת הבצק.
  6. מברישים את הכעכים בביצה הטרופה, וזורים מעל שומשום.
  7. אופים 20 דקות.
  8. מאחסנים בכלי אטום.  
הערות

מתוך הספר "העוגות של לבנה"
מצוינות כשבא משהו לא מתוק ולא מלוח במיוחד.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 9
יצא מאד מאד טעים
כעכים מלוחים By , 2008-06-22T12:50:39+03:00 כעכים מלוחים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 70 Tags: none Ingredients: - 400 גרם מרגרינה 1 ק"ג קמח 2 שקיות אבקת אפיה 1 כף סוכר 1 כף מלח 1/4 כוס שמן 1/4 1 כוסות מים ... Instructions: שמים את כל החומרים בקערה ולשים לבצק אחיד (ניתן ללוש במיקסר) מניחים לשעה מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות. קורצים מהבצק פיסה קטנה מגלגלים לגל...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר