Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:12
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגיות שוקולד ציפס

תענוג ממכר    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 10737   

עוגיות שוקולד ציפס
35 מנות
אפיה
בריאות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» עוגיות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • 1 ביצה
  • 100 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ גס
  • 100 גרם שוקולד מריר חלבי קצוץ גס
  • שלושת  רבעי כוס אגוזי מלך טחונים
  •  כוס קמח מלא
  • 1 אבקת אפיה
  • כוס ורבע שיבולת שועל
  • 1 סוכר וניל (לא חובה)
דרך הכנה
  1. לערבב את כל החומרים יחד וללוש לעיסה אחידה.
  2. ליצור כדורים מהעיסה ולשטח אותם
  3. להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה
  4. לאפות בחום 180 מעלות כעשרים דקות עד שהעוגיות משחימות
  5. להוציא מהתנור ולהפריד מהתבנית רק לאחר שמתקרר

 

הערות

לשמור בצנצנת אטומה.

ניתן להמיר את הקמח המלא בקמח לבן תופח ולהוריד מהמתכון את האבקת אפיה

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
11
ציון 10
החלפתי את השוקולד המריר בשוקולד צ'יפס פשוט ט-ע-י-ם!!!!!
10
ראובן מ. (עורך)
אותה כמות כמו השוקולד הקצוץ במתכון
9
האם ניתן לשים שוקולד צ'יפס במקום ואם כן מה הכמות?
7
האם ניתן להמיר את החמאה בשמן?
6
אורן בר (מקצוענ/ית)
בס"ד
אני משתמשת בסוכר חום וקמח מלא, אבל אפשר גם עם סוכר לבן וקמח לבן.
5
מתוך סקרנות,
למה לא סוכר חום?
3
האם אפשר לותר על שיבולת השועל ואם כן מה לשים במקום?
1
ציון 10
מתכון מצוין! תודה.
עוגיות שוקולד ציפס By , 2008-07-13T10:28:00+03:00 עוגיות שוקולד ציפס תענוג ממכר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 35 Tags: none Ingredients: - 100 גרם חמאה מומסת 1 כוס סוכר 1 ביצה 100 גרם שוקולד מריר 60% קצוץ גס 100 גרם שוקולד מריר חלבי קצוץ גס שלושת  רב... Instructions: לערבב את כל החומרים יחד וללוש לעיסה אחידה. ליצור כדורים מהעיסה ולשטח אותם להניח על תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה לאפות בחום 180 מעלות כעשרים דקות...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר