Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 00:32
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בייגלה ירושלמי

לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות    

מאת: הילה16 ::: צפיות: 10993   

* צילום: Dainis Matisons
בייגלה ירושלמי
20 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  •  500 גרם קמח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות סוכר
  • 1 וחצי כוסות מים
  • שומשום
דרך הכנה
  1. את הקמח סוכר והשמרים מערבבים יחד בתוך קערה
  2. מוסיפים מים ומערבבים לבצק לא דביק
  3. לבסוף מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב
  4. את הבצק חותכים ל-20 לחמניות קטנות עגולות ונותנים להם לתפוח
  5. לאחר התפיחה עושים מהם צורת בייגלה עגולה וטובלים אותם בקערת מים לאחר מכן בסומסום
  6. לבסוף לוקחים מגש עמוק הופכים אותו לצד השני (לצד הגבוה)
  7. שמים נייר אפיה ועל זה את הבייגלה וממחממים על חום 180 מעלות 15 דקות
  8. ושיהיה לכם בתאבון
הערות

אם תעשו בדיוק לפי ההוראות יצא לכם בייגלה מושלם וטעים.

אסור: לשים את הבייגלה בתוך המגש אלה צריך לההפוך  אותו לצידו השני של המגש, כך הבייגלה יצא יותר טוב וטרי

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
התנור שלי משולב בכמה אפשרויות של אפיה טורבו, חום מלמעלה, למטה ועוד מה ההצעה הטובה ביותר אשמח לקבל תשובה
6
ציון 10
ניסיתי עם בישול במי מלח ואפיתי בתוך תנור פיצה .יצא בייגלה מהמם כמו בירושלים.
5
ציון 10
אחלה ביגלה ממש טעמים ומאוד קלים להכנה ממולץ בחום אפשר להוסיף גם גרעיני חמניה בהצלחה רוית
4
את הבייגלה יש לבשל במי מלח רותחים ולא רק לטבול במים. הוא תופח במים
3
ציון 8
מתכון מצוין לביגלה בטעם מאפיה אנחנו הוספנו זעתר ושמן זית לפני האפיה וחילקנו את הבצק לשמונה חלקים וכך...»»
2
המתכון נראה מאוד טוב.. אני חייבת לנסות.
אם לא הופכים את המגש מה תהיה התוצאה?!
בבקשה לעדכן אותי.
1
אני הולכת לנסות את זה, אבל כדאי לתקן את שגיאות הכתיב... לתפוח ותפיחה.
לטפוח זה כבר משהו אחר.
תמי
בייגלה ירושלמי By , 2008-08-01T23:43:49+03:00 בייגלה ירושלמי לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 20 Tags: none Ingredients: -  500 גרם קמח 1 כף שמרים יבשים חצי כפית מלח 3 כפות סוכר 1 וחצי כוסות מים שומשום ... Instructions: את הקמח סוכר והשמרים מערבבים יחד בתוך קערה מוסיפים מים ומערבבים לבצק לא דביק לבסוף מוסיפים את המלח וממשיכים לערבב את הבצק חותכים ל-20 לחמניו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר