Pesto
תפריט
ה', 14 דצמ 2017, 02:44
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

חבושים ביין

חבושים מבושלים ביין -טעים וקל    

מאת: מאיהמוניץ ::: צפיות: 4115   

חבושים ביין
10 מנות
בישול
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 5 חבושים טריים
  • 1. כוס סוכר
  • 1 בקבוק יין אדום יבש
  • קליפת לימון
  • 2 כפות לימון
  • מקל קינמון
  • מעט ציפורן
  • מעט פלפל אנגלי
  • גלידה וניל
דרך הכנה
  1. מנקים את החבושים מהשערות היטב.
  2. מוציאים את הליבה וחותכים את החבושים לחצאים או רבעים.
  3. שתי דרכים להוצאת הליבה - 1. - לבשל את החבושים כ-20 דקות במים ואחר כך לקרר לחתוך ולהוציא את הליבה.2- לנסות ולהוציא את הליבה ללא בישול- קשה.
  4. שמים את שאר החומרים בסיר בוחשים ומכניסים את החבושים - חשוב שהנוזל יכסה את החבושים.
  5. מבשלים במשך כשעה וחצי, מערבבים מידי פעםץ
  6. אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף מהמים שהחבושים בושלו בהם בתחילה.
  7. כאשר החבושים צבועים יפה, והרוטב מצומצם, מעבירים לכלי שטוח מסדרים יפה ושופכים את הרוטב למעלה.
  8. מקררים במקרר.
  9. מגישים על צלחת חצי או שני רבעי חבוש עם כדור גלידה וניל ורוטב מלמעלה.
  10. בתאבון

חבושים ביין

By Published: חבושים מבושלים ביין -טעים וקל מאת מאיהמוניץ 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 10 Ingredients: 5 חבושים טריים 1. כוס סוכר 1 בקבוק יין אדום יבש קליפת לימון 2 כפות לימון מקל קינמון מעט ציפורן ...... Directions:
מנקים את החבושים מהשערות היטב. מוציאים את הליבה וחותכים את החבושים לחצאים או רבעים. שתי דרכים להוצאת הליבה - 1. - לבשל את החבושים כ-20 דקות במים ואחר כך לקר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר