Pesto
תפריט
ד', 21 נוב 2018, 14:56
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קיש פטריות גבינת רוקפור וברנדי

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5005   

קיש פטריות גבינת רוקפור וברנדי
6 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
400 גר' בצק עלים מופשר
400 גר' פטריות שמפיניון טריות
20 גר' חמאה
8 כפות ארמניאק או קוניאק טוב
150 גר' גבינת רוקפור מפוררת
8 כפות חלב
1 חלמון
50 גר' אגוזי מלך קצוצים
30 גר' צימוקים
מלח ופלפל לפי הטעם
דרך הכנה
מחממים את התנור לחום גבוה.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית קפיצית 24, מניחים בתבנית על התחתית והדפנות, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית ומכניסים לאפיה עד להזהבה קלה, מוציאים מהתנור.

פורסים את הפטריות, ממיסיים את החמאה במחבת גדולה, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים 3 כפות ברנדי ומטגנים עד שנוזלים נספגים, מוציאים ומפזרים על התחתית האפויה באופן שווה.

מערבבים בקערה את הגבינה עם החלב והחלמון, מוסיפים את האגוזים והצימוקים, טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ויוצקים על הפטריות בתבנית.

מכניסים שוב לאפיה של כ-15 דקות עד להשחמה קלה, מוציאים ויוצקים את שארית הברנדי מעל ומציתים אותו, כשנעלמת הלהבה מעבירים לצלחת הגשה ומגישים.
קיש פטריות גבינת רוקפור וברנדי By , 2005-03-28T21:21:22+02:00 קיש פטריות גבינת רוקפור וברנדי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 400 גר' בצק עלים מופשר 400 גר' פטריות שמפיניון טריות20 גר' חמאה8 כפות ארמניאק או קוניאק טוב150 גר' גבינת רוקפור מפוררת8 כפות חלב1 חלמון50 גר' אגוזי מלך קצוצים30 גר' צימ... Instructions: מחממים את התנור לחום גבוה.מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר הגדול ב-5 ס"מ מגודל תבנית קפיצית 24, מניחים בתבנית על התחתית והדפנות, מנקבים בעזרת מזלג את התחתית ומכניסים לאפיה עד להז...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר