Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:08
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רגל קרושה

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 12413   

רגל קרושה
10 מנות
הכנה וקירור
שעתיים ויותר
קושי: מתקדם
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/2 1 קג' עצמות רגל בקר עם בשר
3 ליטר מים
2 גזרים פרוסים
1 בצל חתוך לרבעים
1/4 שורש סלרי בינוני
3 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
3 עלי דפנה
4 שיני שום
3 ביצים קשות
דרך הכנה
מרתיחים את המים בסיר גדול ומניחים בו את העצמות בתוספת הירקות והתבלינים. מבשלים כ 4 שעות ומורידים מדי פעם את הקצף שנוצר מעל הנוזלים, עד שהבשר סביב העצמות נפרד בקלות.

יש לשים לב שכמות הנוזלים הסופית תהיה בערך 1/2 1 ליטר.

מסננים את הנוזלים לקערה, מורידים את הבשר וטוחנים במטחנת בשר עם השום ומוסיפים לקערת הנוזלים וטועמים לתיקון התיבול.

פורסים את הביצים הקשות ומניחים בתבנית מלבנית בינונית, יוצקים את התערבת שבקערה על הביצים ומצננים.

מכסים ומאחסנים במקרר. להגשה חותכים למרובעים ומגישים עם חזרת או ירקות מוחמצים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
האם אפשר להשתמש בגידים במקום ברגל?
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
אין צורך להוסיף דבר, הכוונה לפרוסות מנוסרות של שריר רגל עם העצם, הקרישה מהג'לטין שבעצמות, לא מהבשר.
1
האם עצמות רגל עם בשר זה אומר שבנוסף לעצמות רגל, יש להוסיף בשר שריר להצלחת ההקרשה?

תודה
רגל קרושה By , 2005-03-29T00:25:30+02:00 רגל קרושה Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 10 Tags: none Ingredients: - 1/2 1 קג' עצמות רגל בקר עם בשר3 ליטר מים2 גזרים פרוסים1 בצל חתוך לרבעים1/4 שורש סלרי בינוני3 כפיות מלח1/2 כפית פלפל שחור3 עלי דפנה4 שיני שום3 ביצים קשות... Instructions: מרתיחים את המים בסיר גדול ומניחים בו את העצמות בתוספת הירקות והתבלינים. מבשלים כ 4 שעות ומורידים מדי פעם את הקצף שנוצר מעל הנוזלים, עד שהבשר סביב העצמות נפרד בקלות.יש לשים לב שכמות הנוזלים הסו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר