Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:45
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטה אבוקדו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10587   

פטה אבוקדו
8 מנות
הכנה וקירור
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
 
מרכיבים
3 אבוקדו גדולים מעוכים היטב
1 מיכל שמנת מתוקה
200 גר' חמאה רכה
1 שקית ג'לטין (14 גר')
4 כפות מים
מלח ופלפל
300 גר' גבינת שמנת
200 גר' סלמון מעושן
ניילון  צמיד
דרך הכנה
  1. מכניסים את האבוקדו המעוך, השמנת המתוקה, מחצית מכמות החמאה והתבלינים למעבד מזון ומעבדים עד מירקם אחיד.
    מרככים את הג'לטין במים, מחממים עד להמסה ומוסיפים למעבד המזון ומפעילים ל3 פולסים בלבד.
  2. בתבנית מוארכת מניחים ניילון  צמיד צמוד היטב לדפנות, מניחים עליו פרוסות סלמון מעושן, כך ששולי הסלמון ייצאו מהתבנית. מניחים על הסלמון את תערובת האבוקדו.
  3. מקררים שעה.
  4. מערבבים את גבינת השמנת עם מחצית כמות החמאה, המלח והפלפל ומוסיפים שיכבה שנייה.
  5. מקפלים פנימה ומעל התערובת את שולי הסלמון מכסים בניילון ומקררים.
  6. להגשה, הופכים את התבנית, מסירים את הניילון ופורסים.

פטה אבוקדו

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 8 Ingredients: 3 אבוקדו גדולים מעוכים היטב 1 מיכל שמנת מתוקה200 גר' חמאה רכה1 שקית ג'לטין (14 גר')4 כפות מיםמלח ופלפל300 גר' גבינת שמנת200 גר' סלמון מעושןניילון  צמיד ...... Directions:
מכניסים את האבוקדו המעוך, השמנת המתוקה, מחצית מכמות החמאה והתבלינים למעבד מזון ומעבדים עד מירקם אחיד.מרככים את הג'לטין במים, מחממים עד להמסה ומוסיפים למעבד המזון ומפעילים ל3 פולסים ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר