Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:13
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיתות

פיתות טעימות    

מאת: שקד25000 ::: צפיות: 5623   

פיתות
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 30 גרם שמרים
  • 1/2 כוס מים פושרים
  • 1 כפית סוכר
  • 4 כוסות קמח
  • 1/2 כוס מים
  • 1 כפית מלח
דרך הכנה
  1. שמים בכוס את המים הפושרים מוספים את הסוכר והשמרים מערבבים ומחכים עד שזה יתסוס
  2. בכלי נפרד שמים את הקמח המים וכפית המלח
  3. מוספים לקערה זו את השמרים המים והסוכר
  4. לשים את החומרים עד לקבלת בצק רך וחלק אם הבצק נדבק אפשר להוסיף מעט קמח
  5. שמים לתפיחה של שעה במקום חמים
  6. אחרי שהבצק תפח מחלקים אותו לכמה כדורים ועושים את הפיתות בצורת עיגול
  7. שמים את הפיתות בתנור בחום של 210 מעלות
  8. ממש קצת זמן בתנור עד שהשולים מתחילים טיפה להזהיב ומוצאים

    בתיאבון


תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
הפיתה מזהיבה בין 10 דקות ל-רבע שעה
1
הי מבקשת לדעת בערך זמן.הפיתה לא אמורה להזהיב?תודה על התשובה רוצה לרוץ ולהכין(:
פיתות By , 2008-12-26T21:09:30+02:00 פיתות פיתות טעימות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 30 גרם שמרים 1/2 כוס מים פושרים 1 כפית סוכר 4 כוסות קמח 1/2 כוס מים 1 כפית מלח ... Instructions: שמים בכוס את המים הפושרים מוספים את הסוכר והשמרים מערבבים ומחכים עד שזה יתסוס בכלי נפרד שמים את הקמח המים וכפית המלח מוספים לקערה זו את השמרים המי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר