Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:51
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

"סירות" ממולאות בשר

טעים, ולא מסובך כמו שזה נשמע...    

מאת: קרן33 ::: צפיות: 5605   

4 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 חצילים בינוניים
  • בטטה בינונית
  • בצל גדול קצוץ
  • עלה כרפס קצוץ
  • 2 שיני שום
  • 1/2 ק"ג בשר טחון
דרך הכנה
  1. לחתוך את הירקות לאורך , לחפור ולרוקן 3/4 מהתוכן עד שמתקבלות "סירות"
  2. לקצוץ את תוכן הירקות שרוקנו
  3. לטגן בצל ושום במעט שמן עד שיזהיבו
  4. להוסיף את הכרפס ואת הירקות הקצוציםלערבב 2-3 דקות ואז להוסיף את הבשר . לערבב  ולמעוך כל הזמן עם מזלג עד שנהיית תערובת אחידה
  5. לבינתיים מניחים את ה"סירות" בתבנית ולפזר עליהם קצת שמן זית ומלח ולצלות בתנור ל 3 דקות
  6. כשנהיית תערובת בשר וירקות אחידה להוסיף מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה וחריפה, כמון , מרק עוף ובהרט (לא חייב בהרט) + 1/4 כוס מים לערבב טוב ולכבות את האש
  7. (לא לטעום כי זה מאוד טעים ואז לא יישאר למילוי הסירות...)
  8. לקרר מעט ולהוסיף 2 ביציםלערבב טוב טוב
  9. ממלאים את הסירות בנדיבות ואופים 20 דקות ב 200 מעלות עד להשחמה
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
tommf (מקצוענ/ית)
ציון 10
נראה נהדר. בטוח אנסה בקרוב.
4
ואת הבשר לטגן עד שישחים
3
הכי קל לרוקן את הבטטה וכל ירקאחר שממלאים עם הסכין המיוחדת לריקון ירקות.
1
ציון 10
חבל על הזמן
איזה טעים

"סירות" ממולאות בשר

By Published: טעים, ולא מסובך כמו שזה נשמע... מאת קרן33 5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: 2 חצילים בינוניים בטטה בינונית בצל גדול קצוץ עלה כרפס קצוץ 2 שיני שום 1/2 ק"ג בשר טחון ...... Directions:
לחתוך את הירקות לאורך , לחפור ולרוקן 3/4 מהתוכן עד שמתקבלות "סירות" לקצוץ את תוכן הירקות שרוקנו לטגן בצל ושום במעט שמן עד שיזהיבו ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר