Pesto
תפריט
ה', 19 אוק 2017, 04:54
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אוסובוקו ביין אדום

בקשו מהקצב לחתוך חתיכות במשקל 350-400 גרם כל אחת    

מאת: tommf ::: צפיות: 8176   

אוסובוקו ביין אדום
5 מנות
בישול
בריאות
שעתיים ויותר
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 5 חתיכות אוסובוקו במשקל 350-400 גרם כל אחת
  • 1/2 בקבוק קברנה סוביניון או שירז+כוס אחת
  • 1/2 ליטר מים חמים
  • 1.5 כף זרעי הל
  • 1 כף זרעי כוסברה
  • 1 כף שטוחה כמון
  • 100 גרם סוכר חום
  • 1 כף שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור
  • 1 קופסא בינונית רסק עגבניות
  • 1 כף פפריקה מתוקה + 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • 1 גזר קלוף חתוך לפרוסות
  • 1 ראש סלרי קטן קלוף חתוף לחצי וכל חצי לפרוסות
  • 1 סלסלת פטריות שמפיניון +1 סלסלת פטריות יער
  • 3 עלי דפנה
דרך הכנה
  1. מערבבים היטב בקערת עבודה את כל מרכיבי הרוטב למעט הגזר, הפטריות והסלרי. אם הוא סמיך מדי, יש להוסיף מים.
  2. מחממים שמן במחבת על אש גבוהה.
  3. צולים את חתיכות האוסובוקו כ-3-4 דקות מכל צד ומוציאים לתבנית אפייה.
  4. מורידים את האש לקטנה, שופכים כוס יין אחת למחבת ומערבבים היטב עם כף מעץ תוך גירוד תחתית המחבת לקבלת רוטב.
  5. מוסיפים לתבנית האפייה את פרוסות הגזר והסלרי ואת הפטריות.
  6. שופכים את הרוטב מהמחבת על האוסובוקו ומוסיפים את הרוטב המוכן. הרוטב צריך להיות בגובה חצי הפרוסות או קצת יותר. סוגרים התבנית היטב עם נייר אלומיניום.
  7. מבשלים בתנור על חום 180 מעלות שעתים וחצי ועוד כחצי שעה ללא מכסה, כשמדי 5 דקות שופכים עם כף את הרוטב על האוסובוקו.
  8. מגישים על מצע פירה תפוחי אדמה ושעועית ירוקה.
הערות
ניתן להגיש עם אורז לבן או כל שילוב של ירקות מבושלים שרוצים. הולך נהדר עם אספרגוס.

אוסובוקו ביין אדום

By Published: בקשו מהקצב לחתוך חתיכות במשקל 350-400 גרם כל אחת מאת tommf 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: 5 חתיכות אוסובוקו במשקל 350-400 גרם כל אחת 1/2 בקבוק קברנה סוביניון או שירז+כוס אחת 1/2 ליטר מים חמים 1.5 כף זרעי הל 1 כף זרעי כוס...... Directions:
מערבבים היטב בקערת עבודה את כל מרכיבי הרוטב למעט הגזר, הפטריות והסלרי. אם הוא סמיך מדי, יש להוסיף מים. מחממים שמן במחבת על אש גבוהה. צולים את חתיכ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר