Pesto
תפריט
ב', 23 אוק 2017, 12:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קובה בורגול מטוגנת

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 9531   

קובה בורגול מטוגנת
30 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» מתאבנים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1/2 קג' בורגול דק 
מים פושרים
2 כפות קמח
מלח ופלפל
למלית:
2 בצלים גדולים קצוצים
מעט שמן לטיגון
1/2 קג' בשר עגל טחון גס*
2 כפיות פטרוזיליה
מלח ופלפל שחור
1 כפית בהרט
50 גרם צנוברים מטוגנים קלות
שמן לטיגון עמוק
*ניתן להחליף את הבשר בפתיתי סויה טחונים דק
דרך הכנה
  1. מכסים את הבורגול במים פושרים ומניחים כחצי שעה.
  2. לאחר שהבורגול ספג את המים מוסיפים עוד כוס מים ומניחים לחצי שעה נוספת.
  3. כשהבורגול תפוח מוסיפים את הקמח, לשים עד שנוצר בצק שאפשר להכין ממנו קציצות ומכסים בניילון נצמד.
  4. למלית: מטגנים את הבצלים במעט שמן עד שהם מזהיבים. מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהנוזלים מתאדים. מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, הבהרט והצנוברים.
  5. יוצרים מתערובת הבורגול כדורים.
  6. יוצרים בכל כדור חור עמוק, מעמיקים ומשטחים את הדפנות כך שתישאר רק מעטפת דקה, ממלאים במלית וסוגרים היטב.
  7. מטגנים בשמן עמוק, מוציאים ומניחים על נייר מגבת לספיגת עודפי השמן.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ראובן מ. (עורך)
מספיק כדי לכסות את הבורגול.
8
מה כמות המיים שצריך להוסיף
7
ראובן מ. (עורך)
אם יש עודף מים, מסננת דקה רגילה מספיקה.
6
איך מסננים את הבורגול אחרי ההשריה?
5
ראובן מ. (עורך)
מכינים עוף טחון או פתיתי שפע באותה מתכונת כמו בשר, וממלאים.
4
יש מתכון למילוי עם עוף או מילוי צמחוני?
2
האם יש מכשיר ליצור את הקובה המטוגנת אודה לכם על העזרה
1
כבביה (במטבח)
בכדי שהבצק יהיה רך ונוח לעבודה רצוי להוסיף 2 פרוסות לחם ישנות וללוש היטב עם כל התערובת

קובה בורגול מטוגנת

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 1/2 קג' בורגול דק  מים פושרים 2 כפות קמח מלח ופלפל למלית: 2 בצלים גדולים קצוצים מעט שמן לטיגון 1/2 קג' בשר עגל טחון גס* 2...... Directions:
מכסים את הבורגול במים פושרים ומניחים כחצי שעה. לאחר שהבורגול ספג את המים מוסיפים עוד כוס מים ומניחים לחצי שעה נוספת. כשהבורגול תפוח מוסיפים את הקמח, לשים עד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר