Pesto
תפריט
ד', 13 דצמ 2017, 05:19
110390 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת גבינה לונדונית

בניחוח תפוז    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 7585   

עוגת גבינה לונדונית
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עוגות» בוקר - בראנץ או קפה או ארוחה קלה
ציון גולשים: 9
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 600  ג"ר גבינה לבנה 9%
  • 120 ג"ר סוכר
  • 3 ביצים
  • 3 חלמונים
  • קליפה מגורדת מחצי תפוז
  • מעט תמצית וניל
  • 100 ג"ר ביסקוויט פתי בר שוקו
  • 75 ג"ר חמאה מומסת

לציפוי:

  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1/2 כף אבקת סוכר

 

דרך הכנה
  1. טוחנים את הביסקווטים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מהדקים לתבנית עגולה קוטר 26 ושמים במקפיא לרבע שעה לפחות
  2. במיקסר להקציף את הגבינה והסוכר.
  3. להוסיף את שאר החומרים ולערבב במיקסר עוד כדקה עד שנהיית תערובת אחידה ולא יותר
  4. ליצוק את התערובת לתבנית. לשים בתוך תבנית התנור שבה מים שיגיעו עד למחצית מתבנית העוגה.
  5. לאפות בחום 180 מעלות כ-50 ד"ק עד שעה עד שהעוגה מתייצבת בשוליה ובמרכזה נשארת טיפה רוטטת. להוציא את העוגה ולהוריד את חום התנור ל 100 מעלות
  6. לתת לעוגה להתקרר כחמש דקות ובינתיים להכין את הציפוי-לערבב את השמנת עם אבקת הסוכר ולשטח בזהירות מעל העוגה.
  7. להכניס לתנור לעוד כ-10 דקות
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
מומלץ להצלחה של המרקם
3
אפשר בלי התבנית עם מים? זה נראה מגרה וטעים
2
ציון 9
עוגה מעולה! לא מתוקה מדי, ולא משמינה מדי! ממש ממש מעולה ויפה לאירוח
1
ציון 9
פשוט עוגה מצויינת, קצת נמוכה, אבל הטעם מכפר

עוגת גבינה לונדונית

By Published: בניחוח תפוז מאת אורן בר 4.5 כוכבים מתוך 5 2 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 600  ג"ר גבינה לבנה 9% 120 ג"ר סוכר 3 ביצים 3 חלמונים קליפה מגורדת מחצי תפוז מעט תמצית וניל ...... Directions:
טוחנים את הביסקווטים במעבד מזון ומוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מהדקים לתבנית עגולה קוטר 26 ושמים במקפיא לרבע שעה לפחות במיקסר להקציף את הגבינה והסוכר. להו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר