Pesto
תפריט
א', 16 דצמ 2018, 02:13
110408 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת קפוצ'ינו

עוגה בחושה    

מאת: מוזית ::: צפיות: 7690   

עוגת קפוצ'ינו
8 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 9.3
[3 מדרגים]
 
מרכיבים
  • כוס קמח תופח
  • כפית אבקת אפיה (כן, גם וגם)
  • חצי מיכל שמנת מתוקה
  • 2 ביצים
  • 100 גר' שוקולד חלב
  • 100 גר' חמאה
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3 כפות קקאו
  • כף וחצי-שתי כפות נס קפה -מומס בחצי כוס מים חמים
  • כפית תמצית וניל
דרך הכנה
  1. להמיס את השוקולד והחמאה מעל סיר אדים או במיקרו.
  2. לערבב את כל החומרים ביחד.
  3. לצקת את התערובת לתבנית משומנת.
  4. לאפות כחצי שעה על חום של 180 מע' עד שהעוגה מתייצבת.

למי שרוצה את העוגה יותר שוקולדית-אפשר לשתול קוביות שוקולד מריר כשהתערובת בתבנית לפני שמכניסים לאפיה.

 

 תבנית קטנה.

הערות

ניתן להוסיף שתי כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל לתערובת, לקבלת למרקם עשיר יותר.

 להכין אספרסו חם ולטרוף!

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
ציון 9
עוגה רכה ,פשוטה מאוד להכנה וטעימה!המרתי את השמנת המתוקה בחמוצה.לאפיה בתבנית קטנה.
6
איזה גודל תבנית צריך?
5
לא ניסיתי את המתכון עם חלב קוקוס. נשמע מעניין.
הטעם של העוגה יוצא באמת בין קפה לשוקו. מי שמעדיף...»»
4
ציון 9
יצאה רכה וטעימה מאוד!!! במקום שמנת מתוקה הוספתי 3/4 כוס חלב קוקוס שלא הורגש בטעם אבל אולי הוסיף למרקם...למי...»»
3
אפשר להחליף בחלב, אבל הטעם והמרקם יהיו שונים.
2
שלום. האם אפשר להחליף/לוותר על השמנת המתוקה? אין לי בבית...
1
ציון 10
ניראה וניקרא מעולה!!!!יאמיי
עוגת קפוצ'ינו By , 2009-03-12T15:47:56+02:00 עוגת קפוצ'ינו עוגה בחושה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 8 Tags: none Ingredients: - כוס קמח תופח כפית אבקת אפיה (כן, גם וגם) חצי מיכל שמנת מתוקה 2 ביצים 100 גר' שוקולד חלב 100 גר' חמאה 3... Instructions: להמיס את השוקולד והחמאה מעל סיר אדים או במיקרו. לערבב את כל החומרים ביחד. לצקת את התערובת לתבנית משומנת. לאפות כחצי שעה על חום של 180 מע' עד שהע...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר