Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קישואים ועלי גפן ממולאים

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 8124   

קישואים ועלי גפן ממולאים
30 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: מתקדם
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
1 קג' קישואים קטנים
250 גר' עלי גפן
750 גר' בשר כבש או עגל טחונים
½ 1 כוס אורז
כמה כפות של רסק עגבניות
עגבנייה טרייה מגוררת
מלח ופלפל, מיץ מלימון אחד
מרגרינה ושמן
דרך הכנה
מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת קולפן; מכניסים את עלי הגפן לדקה למים רותחים ומסננים.

משרים את האורז במעט מים. משחימים את הבשר והתבלינים במרגרינה. מערבבים את הבשר הטחון המושחם עם האורז המסונן ומוסיפים לתערובת קצת שמן. ממלאים את הקישואים עד כשני שליש ממידתם ומניחים בסיר גדול ושטוח. שמים קצת תערובת בשר במרכז כל עלה גפן, מקפלים למעטפת ומניחים על הקישואים. מזליפים קצת שמן מעל הממולאים.

בנפרד מרתיחים מים במידת כיסוי הממולאים, מוסיפים להם את רסק העגבניות, עגבנייה מגוררת טרייה וקצת לימון ושופכים לסיר הממולאים. מרתיחים, מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה על אש קטנה.

קישואים ועלי גפן ממולאים

By Published: מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 1 קג' קישואים קטנים 250 גר' עלי גפן750 גר' בשר כבש או עגל טחונים½ 1 כוס אורזכמה כפות של רסק עגבניותעגבנייה טרייה מגוררתמלח ופלפל, מיץ מלימון אחדמרגרינה ושמן ...... Directions:
מוציאים את ליבת הקישואים בעזרת קולפן; מכניסים את עלי הגפן לדקה למים רותחים ומסננים. משרים את האורז במעט מים. משחימים את הבשר והתבלינים במרגרינה. מערבבים את הבשר הטחון המושחם עם האורז המסונן ומ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר