Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:36
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קנלוני במילוי ירקות ובשר - cannelloni

קנלוני חגיגי    

מאת: אביראן ::: צפיות: 6585   

קנלוני במילוי ירקות ובשר - cannelloni
15 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • קופסת קנלוני ללא צורך בבישול
  • 250 גרם הודו אדום טחון
  • 250 גרם בקר טחון
  • בצל ירוק קצוץ
  • פטרוזייליה קצוצה
  • בזיליקום קצוץ
  • שקית של תרד
  • זיתים ירוקים טבעות
  • צנובר קלוי
  • פירורי גריסיני
  •  
  • לרוטב
  • 3 בצלים לבנים קצוצים
  • 5 עגבניות בשלות קלופות וחתוכות לקוביות
  • חלופה קופסת שימורים של עגבניות קוביות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 5 עלי בזיליקום קצוצים
  • קופסה של רסק עגבניות
תבנית פיירקס עמוקה
דרך הכנה
  1. מאדים  את שני סוגי הבשר הטחון ולאחר אידוי מלא מוציאים למסננת בכדי שהנוזלים יצאו
  2. ממתינים שהבשר יתקרר ומפוררים אותו היטב 
  3. מוסיפים לבשר את כל המרכיבים לאחר שקצצנו אותם רק את הצנובר יש להוסיף שלם
  4. את התרד יש לשטוף היטב, לחלוט אותו במים רותחים כ-5 דקות,  להוציא למסננת לשטוף ולקצוץ ולהוסיף לתערובת
  5. אל התערובת להוסיף מלח פלפל לפי הטעם ואת פירורי הגריסיני לקבלת תערובת אחידה
  6. כאשר התערובת מוכנה להכניס אותה או בעזרת שקית זילוף עם פתח רחב או בעזרת כפית למלא את הקנלוני מתחילתו ועד סופו.
לאחר סיום הכנת הקנלוני מתחילים בהכנת רוטב העגבניות:

  1. מניחים על האש סיר ומעט שמן זית ומאדים את הבצל הקצוץ
  2. כאשר הבצל הקצוץ נהפך  לשקוף מוסיפים את השום לדקת אידוי עם הבצל ומיד לאחר מכן, בכדי שהשום לא יישרף, מוסיפים את העגבניות הקצוצות ומעט מלח ונותנים לנוזלים לצאת מוסיפים את הרסק ומערבבים  ומוסיפים מים לפי רמת סמיכות ביינונית - לא דליל -
  3. מוסיפים מעט אורגנו יבש, מלח, פלפל ומעט סוכר בכדי להוריד את החמיצות
  4. לטעום: רצוי למי שאוהב להוסיף פלפל חריף גרוס יבש
  5. לתת לרוטב לרתוח ולהעביר לאש קטנה לעוד 20 דקות תוך כדי ערבוב, לקבלת טעם טוב ורמת סמיכות הרצויה
  1. לאחר שהרוטב והקנלוני מוכנים עם המילוי מסדרים את הקנלוני בתבנית פיירקס עמוקה
  2. עלייה בוזקים את הרוטב עד קצת מעל גובה הקנלוני
  3. על הרוטב בוזקים שמן זית
  4. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור של 180-200 מעלות כ- 40 דקות והאוכל מוכן וטעים

חום תנור: 180-200 מעלות

הערות
למי שלא שומר כשרות ניתן לגרד גבינת פרמזן מעל לאחר הורדת נייר הכסף לעוד 10 דקות בתנור והמעדן מוכן.

סלט חסה חתוך גס עם ירקות אנטי פסטי קלויים תוספת נהדרת לארוחה.
◄ סרטי הדרכה בווידאו להכנת קנלוני
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה

קנלוני במילוי ירקות ובשר - cannelloni

By Published: קנלוני חגיגי מאת אביראן 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 15 Ingredients: קופסת קנלוני ללא צורך בבישול 250 גרם הודו אדום טחון 250 גרם בקר טחון בצל ירוק קצוץ פטרוזייליה קצוצה בזיליקום קצ...... Directions:
מאדים  את שני סוגי הבשר הטחון ולאחר אידוי מלא מוציאים למסננת בכדי שהנוזלים יצאו ממתינים שהבשר יתקרר ומפוררים אותו היטב  ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר