Pesto
תפריט
ו', 20 אוק 2017, 02:33
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט פירות, קצפת ושוקולד

קינוח מרענן    

מאת: מוזית ::: צפיות: 3396   

סלט פירות, קצפת ושוקולד
5 מנות
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 3/4 סלסלת תותים טריים שטופים ובלי גבעול-לא חתוכים.
  • 4 בננות חתוכות לארבעה חלקים שווים כל אחת (סה"כ 16).
  • חצי קופסת שימורים של אננס-חתוך לחתיכות בינוניות.
  • פירות העונה (אבטיח, מלון, תפוח וכו')-חתוכים לחתיכות בינוניות.
  • 100 גר' שוקולד מריר.
  • 100 גר' שוקולד לבן.
  • 1 מיכל שמנת מתוקה קרה.
  • 3 כפות סוכר.
  • כפית תמצית וניל.
  • כפית תמצית רום.
  • 2 כפיות שמן רגיל.
  • מיץ מחצי לימון בינוני.
  • נייר אפיה גדול.
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד המריר והלבן בכלים נפרדים מעל אמבט אדים או במיקרו. מערבבים לכל שוקולד מומס חצי כפית תמצית רום וכפית שמן רגיל.
  2. טובלים את התותים בתערובת השוקולד המריר ומניחים להתייבש על ניר האפייה.
  3. טובלים את חתיכות הבננות בתערובת השוקולד הלבן ומניחים על ניר האפייה.
  4. מקציפים את השמנת עם הסוכר ולאחר שמתקבלת קצפת יציבה, יש להוסיף את תמצית הווניל ומיץ הלימון.
  5. חותכים את כל שאר הפירות לגודל בינוני (רצוי שהפירות יהיו קרים)..
  6. מסדרים בכוס יפה (רצוי שקופה)- שתיים-שלוש כפות קצפת בתחתית ומעליה את חתיכות הפירות בשכבות.
  7. שמים כף נוספת של קצפת מעל +עלה נענע טרייה לקישוט.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
מתכון מעולה מאת אורנה

סלט פירות, קצפת ושוקולד

By Published: קינוח מרענן מאת מוזית 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 5 Ingredients: 3/4 סלסלת תותים טריים שטופים ובלי גבעול-לא חתוכים. 4 בננות חתוכות לארבעה חלקים שווים כל אחת (סה"כ 16). חצי קופסת שימורים של אננס-חתוך לחתיכות בינוניות....... Directions:
ממיסים את השוקולד המריר והלבן בכלים נפרדים מעל אמבט אדים או במיקרו. מערבבים לכל שוקולד מומס חצי כפית תמצית רום וכפית שמן רגיל. טובלים את התותים בתערובת השוקולד המריר ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר