Pesto
תפריט
ג', 17 אוק 2017, 01:18
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ביסקוטי איטלקי

טעים מאוד    

מאת: התנתקות ::: צפיות: 5506   

ביסקוטי איטלקי
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 350 גרם קמח
  • 5גרם אבקת אפיה זן חצי שקית
  • 2 גרם סודה לשתיה
  • קורט מלח
  • 2 ביצים שלמות
  • 2 חלמונים
  • 200 גרם סוכר
  • תמצית וניל מעט ליקר כלשהוא
  • 300 גרם של תערובת  פיצוחים לא קלויים
  • (כמו שקדים, פקאנים,אגוז לוז)
גודל/סוג תבנית: מרופדת בנייר אפייה
דרך הכנה
  1. מקציפים הביצים החלמונים והסוכר לקצף בהיר וחלק.
  2. מוסיפים את שאר החומרים.
  3. מרטיבים את הידים ויוצרים שלושה כיכרות  ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
חום תנור: אופים ב190 מעלות בערך חצי שעה ומקררים
כשקר לגמר פורסים לפרוסות דקיקות, מסדרים שוב בתבנית מרופדת ומייבשים בתנור בחום של 120 מעלות כ-10 דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אורן תודה רבה
3
אורן בר (מקצוענ/ית)
ציון 10
פשוט מעולה.חיפשתי איזה מתכון חדש לעוגיות, הכנתי עם קמח מלא וסוכר חום ויצא כמו קנוי רק יותר טעים.תודה על המתכון
2
שלום רב במתכון זה אן מרגרינה או שומן אחר רק הביצים.
1
אין שומן? מרגרינה, חמאה, שמן

ביסקוטי איטלקי

By Published: טעים מאוד מאת התנתקות 5 כוכבים מתוך 5 1 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: 350 גרם קמח 5גרם אבקת אפיה זן חצי שקית 2 גרם סודה לשתיה קורט מלח 2 ביצים שלמות 2 חלמונים 200 גרם סוכר...... Directions:
מקציפים הביצים החלמונים והסוכר לקצף בהיר וחלק. מוסיפים את שאר החומרים. מרטיבים את הידים ויוצרים שלושה כיכרות  ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר