Pesto
תפריט
ב', 19 נוב 2018, 12:06
110405 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סביצ'ה

הסושי האירופאי - מכינים ומגישים מיד    

מאת: tommf ::: צפיות: 6126   

סביצ'ה
6 מנות
הכנה וקירור
דל קלוריות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • 1/2 ק"ג פילה טרי לוקוס או סלמון או טונה אדומה מנוקה מעצמות 
  • 1 בצל סגול בינוני קצוץ דק - לא פומפיה
  • 2 עגבניות תמר מנוקות מגרעינים וחתוכות לקוביות קטנות.
  • 1 פלפל צ'ילי קטן מנוקה מהגרעינים והליבה וחתוך לקוביות קטנות.
  • 1 צרור כוסברה קצוץ דק
  • 3 צנוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 1 אבוקדו מקולף וחתוך לקוביות קטנות
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1/3 כוס שמן זית אקסטרה וירג'ין
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1 כפית שטוחה פלפל שחור גרוס טרי
דרך הכנה
  1. לא להכין את הדג מראש. את כל השאר ניתן להכין מראש.
  2. חותכים את הדג קר מהמקרר לקוביות קטנות.
  3. מערבבים בידיים בקערת עבודה (בעדינות כדי לא לקרוע את הדג) את כל המרכיבים והתבלינים למעט הלימון והשמן. מתקנים תיבול עם צריך.
  4. מוסיפים את הלימון ומערבבים היטב - בעדינות.
  5. מוסיפים את שמן הזית, מערבבים היטב ומגישים מיד לא בקערת העבודה המקורית.
  6. מגישים בקעריות הגשה אישיות.
הערות
כל הסוד של סביצ'ה טוב הוא שהדג לא עובר בישול ולא הספיק להתבשל (בישול קר) במיץ הלימון, המלח ושמן הזית, כך הוא נשאר טרי כמו בסושי.
זו מנה ראשונה קלאסית ומאוד מרשימה לכל ארוחה.
כעקרון ניתן לאכול את הסביצ'ה גם למחרת, אבל לא תהיה לו הטריות הראשונית, שהיא כל הסוד שלו.
סביצ'ה By , 2009-05-09T22:12:49+03:00 סביצ'ה הסושי האירופאי - מכינים ומגישים מיד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/2 ק"ג פילה טרי לוקוס או סלמון או טונה אדומה מנוקה מעצמות  1 בצל סגול בינוני קצוץ דק - לא פומפיה 2 עגבניות תמר מנוקות מגרעי... Instructions: לא להכין את הדג מראש. את כל השאר ניתן להכין מראש. חותכים את הדג קר מהמקרר לקוביות קטנות. מערבבים בידיים בקערת עבודה (בעדינות כדי לא לק...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר