Pesto
תפריט
א', 18 נוב 2018, 10:51
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

עוגת מילקי טעימה בטירוף

ללא אפיה    

מאת: mirich ::: צפיות: 10314   

עוגת מילקי טעימה בטירוף
15 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • חבילת פתי בר שוקו
  • שקית שוקו
  • גביע גבינת שמנת 5% (250 גר')
  • 4 גבעים של מילקי
  • שקית ג'לטין חסר צבע
  • 1/3 כוס מים רותחים
  • 2 שמנת מתוקה
  • 1/2 כוס סוכר
  • מעדן שוקולד
דרך הכנה
  1. מערבבים את גבינת השמנת והמילקי לתערובת אחידה.
  2. ממיסים את הג'לטין בתוך המים הרותחים ומוסיפים לתערובת ומערבבים מהר והיטב.
  3. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עם הסוכר עד לקבלת קצף אחיד.
  4. מקפלים את הקצפת לתוך התערובת הגבינה והמילקי עד לקבלת תערובת אחידה.
  5. מרטיבים את הפתי בר בשוקו ומסדרים בתבנית.
  6. מוזגים את התערובת על גבי הפתי בר ומישרים.
  7. מזלפים את מעדן השוקולד מלמעלה.
  8. מכסים בניר כסף ומכניסים למקרר ל- 3 שעות.
הערות
ניתן לגוון בכל טעמי המילקי בהתאם לטעם המשפחה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
7
mirich (מקצוענ/ית)
בדיוק כמו של הג'לטין
6
כמויות? כמו הג'לטין?
5
mirich (מקצוענ/ית)
אפשרי להשתמש כתחליף בטפיוקה
4
יש בחנויות מתמחות לדברי אפיה ג'לטין על בסיס אצות שנקרא "אגר"
3
אני צמחונית ולא אוכלת ג'לטין (גם לא מדגים). יש תחליף?
2
mirich (מקצוענ/ית)
שכבה אחת של ביסקוויטים בהחלט מספיקה
1
דפנה (מנוסה)
האם שמים רק שכבה אחת של ביסקויטים או שיש מספיק קרם לשתי שכבות?
עוגת מילקי טעימה בטירוף By , 2009-05-28T17:27:53+03:00 עוגת מילקי טעימה בטירוף ללא אפיה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 15 Tags: none Ingredients: - חבילת פתי בר שוקו שקית שוקו גביע גבינת שמנת 5% (250 גר') 4 גבעים של מילקי שקית ג'לטין חסר צבע 1/3 כוס מים רותחי... Instructions: מערבבים את גבינת השמנת והמילקי לתערובת אחידה. ממיסים את הג'לטין בתוך המים הרותחים ומוסיפים לתערובת ומערבבים מהר והיטב. בקערה נפרדת מקציפים את השמנת עם הסוכר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר