ממרח אגוזי מלך

הכנה וקירור

קושי: קל הכנה
» ממרחים» בוקר - בראנץ או ארוחה קלה
מרכיבים
- בצלים גדולים קצוצים דק
- 250 גרם אגוזי מלך
- מלח ופלפל
- שן שום
דרך הכנה
- לטגן במעט שמן את הבצל עד שמזהיב ולהניח להתקרר
- לשים במיקסר את הבצל, האגוזים והשום ולתבל במלח ופלפל ולטחון עד לקבלת ממרח
- לשמור במקרר
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 20 Sep 2017
- סוכות ושמחת תורה 04 Oct 2017
- חנוכה 12 Dec 2017
- טו בשבט 30 Jan 2018
- פורים 01 Mar 2018
- פסח 30 Mar 2018
- יום העצמאות 19 Apr 2018
- שבועות 19 May 2018
כתבות, הדרכה, מידע
- ● לוח המרות כוס למשקל למרכיבים שכיחים ותחליפי פרווה [מידע] - ...
- ● הדבש – אנטיביוטיקה מהטבע [מידע] - התרופה הטבעית למחלות החורף...
- ● יוגורט [תזונה] - מוצר חלבי מספר אחד...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
הנצפים ביותר
- סלט חצילים בטחינה [אבי מ.] -
- חביתיות (קרפים) לפסח [אבי מ.] - חביתיות עם גיוונים לכל סוג מילוי, מתוק או מלוח.
- עוגת סולת [אבי מ.] - עוגת סולת קלה.
- צלי כתף בתנור [vered100] -
- צמת שמרים שוקולד [אבי מ.] -
- עוגת טורט שייש [אבי מ.] - עוגה גבוהה
- צלי כתף עגל [אבי מ.] - צלי בקר עסיסי.