Pesto
תפריט
ש', 26 מאי 2018, 14:47
110398 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פתיתים עם בשר טחון קל וטעים מאד

   

מאת: ויטה ::: צפיות: 6697   

פתיתים עם בשר טחון קל וטעים מאד
4 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • חבילת פתיתים
  • חצי ק"ג בשר טחון
  • 3 בצלים
  • מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פפריקה מתוקה, תבלין עוף
  • 4 כוסות מים חמים
דרך הכנה
  1. לחתוך את הבצל לקוביות קטנות
  2. לטגן את הבצל עד שישחים
  3. להוסיף את הבשר לפורר אותו עם מזלג
  4. להוסיף את התבלינים, פתיתים והמים
  5. להביא לרתיחה
  6. להנמיך את האש ללהבה הכי נמוכה
  7. לסגור את מכסה הסיר ולבשל כ-15 דקות
  8. לפתוח את המכסה לערבב הכל יחד ולהגיש
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
tommf (מקצוענ/ית)
הי עינבל. זה לא בדיוק בולונז, אבל ברוח המתכון.פתיתים זה גם פסטה, כך שאין הרבה הבדלים. בהצלחה לכולנו.
3
תומר שלום,
המתכון שלך זה פסטה בולונז...
1
tommf (מקצוענ/ית)
ממליץ על אותו הדבר, רק עם פסטה מבושלת מראש ורסק עגבניות ובזיליקום. יוצא נפלא.

פתיתים עם בשר טחון קל וטעים מאד

By Published: מאת ויטה 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 4 Ingredients: חבילת פתיתים חצי ק"ג בשר טחון 3 בצלים מלח, פלפל שחור, שום כתוש, פפריקה מתוקה, תבלין עוף 4 כוסות מים חמים ...... Directions:
לחתוך את הבצל לקוביות קטנות לטגן את הבצל עד שישחים להוסיף את הבשר לפורר אותו עם מזלג להוסיף את התבלינים, פתיתים והמים להביא לר...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר