Pesto
תפריט
ש', 21 אוק 2017, 02:32
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרפיון מקפץ

פרוסות קרפיון מטוגנות    

מאת: אורן בר ::: צפיות: 4222   

קרפיון מקפץ
טיגון עמוק
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מנות ראשונות» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • פרוסות קרפיון כמספר הסועדים
  • מלח, פלפל
  • שמן לטיגון עמוק
דרך הכנה
  1. לחמם במחבת או סיר שמן לטיגון עמוק.
  2. לתבל את פרוסות הקרפיון במלח ופלפל. אפשר גם מעט אבקת שום.
  3. לטגן עד שמשחים ונהיה קצת קריספי ולהגיש.
הערות
  • את הדג הנפלא הזה טעמתי בערבי שבת אצל משפחה שאירחה אותנו בגבעתיים (למרות שהוא לא הוגש מיד אחרי הטיגון עדיין הוא היה נהדר) .
  • מתכון פשוט אבל טעים במיוחד (המעדן הזה שיכנע את בעלי לאכול דגים).
  • הקרפיון דג שמן וטעים אבל מלא עצמות אני הרבה פעמים החלפתי אותו בפילה מושט ויצא נהדר.

קרפיון מקפץ

By Published: פרוסות קרפיון מטוגנות מאת אורן בר 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 0 Ingredients: פרוסות קרפיון כמספר הסועדים מלח, פלפל שמן לטיגון עמוק ...... Directions:
לחמם במחבת או סיר שמן לטיגון עמוק. לתבל את פרוסות הקרפיון במלח ופלפל. אפשר גם מעט אבקת שום. לטגן עד שמשחים ונהיה קצת קריספי ולהגיש. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר