Pesto
תפריט
ג', 24 אוק 2017, 12:39
110388 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גריסיני

מקלות לחם    

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 7931   

גריסיני
30 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
1 כוס מים חמימים
1 כף שמרים יבשים
1/4 כוס שמן הזית
3 כוסות קמח (רצוי שטיבל 2)
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
לציפוי:
שומשום
גבינת פארמזן מגורדת
עגבניות מיובשות קצוצות דק
דרך הכנה
  1. ממיסים את השמרים במים ומניחים לתסיסה, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים, מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, מניחים על משטח מקומח ולשים כ-5 דקות, מניחים בקערה משומנת ומניחים לתפיחה של שעה.
  2. מחממים את התנור לחום גבוה.
  3. מוציאים את הבצק למשטח העבודה, לשים כדקה, מחלקים את הבצק ל-4 חלקים, מרדדים כל חלק לעלה בעובי 1 ס"מ, חותכים פסים ברוחב 1 ס"מ ובאורך 20 ס"מ ומגלגלים כל פס לגליל.
  4. מניחים את חומרי הציפוי בצלחות, לוקחים רצועה ונוגעים בציפוי בצד אחד ומסובבים כל רצועה מעט, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  5. אופים כ-12 דקות עד להשחמה קלה, מוציאים ומצננים.
  6. שומרים בצנצנת אטומה.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
אבי מ. (מקצוענ/ית)
200°-220°, מיקום התבנית במרכז התנור.
1
פסטו שלום- כמה זה חום גבוהה בתנור?
והאים התבנית צריכה להיות באמצע התנור או בשליל התחתון?

גריסיני

By Published: מקלות לחם מאת אבי מ. 0 כוכבים מתוך 5 0 גולשים תזמון: Yield: 30 Ingredients: 1 כוס מים חמימים 1 כף שמרים יבשים1/4 כוס שמן הזית3 כוסות קמח (רצוי שטיבל 2)2 כפיות מלח2 כפיות סוכרלציפוי:שומשוםגבינת פארמזן מגורדת...... Directions:
ממיסים את השמרים במים ומניחים לתסיסה, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים, מוסיפים את הקמח, המלח והסוכר ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד, מניחים על משטח מקומח ולשים כ-5 דקות, מניחים בקערה משומנת ומניחים לת...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר