Pesto
תפריט
ב', 22 אוק 2018, 20:30
110404 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לחם גבינת Asiago

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 5423   

לחם גבינת Asiago
7 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» לחם ולחמניות» בוקר - בראנץ או צהריים - ערב או ארוחה קלה
 
מרכיבים
2 כפות שמרים יבשים
2 כוסות חלב
1 קג' קמח
4 כפות סוכר
100 גר' חמאה רכה
1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות
1/4 כוס גבינת אסיאגו* מיושנת,מגורדת
2 כפות בזיליקום יבש
1 כף מלח
* Asiago גבינה איטלקית, כתחליף ניתן להשתמש בגבינת פקורינו רומנו או פרמזן יבשות.
דרך הכנה
  1. ממיסים את השמרים בחצי כוס מכמות החלב, מערבבים עם שאר החומרים כאשר את המלח מוסיפים בסוף, לשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, יוצרים כדור ומניחים לתפיחה ראשונה בקערה משומנת קלות ומכוסה.
  2. מוציאים את הבצק מהקערה ומחזירים לנפחו הראשוני, מחלקים את הבצק ל-7 חלקים ומעצבים מכל חלק כדור.
  3. מניחים כדור אחד במרכז תבנית ואת השאר מסדרים סביבו, מברישים בביצה טרופה ומפזרים מעט גבינה מגורדת מעל ומניחים לתפיחה שניה עד להכפלת הנפח.
  4. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני או עד להשחמה.
  5. מוציאים ומצננים על רשת.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
זמן האפייה דומה, כ-20 דקות עד להשחמה
2
שלום אבי רציתי לדעת אם אני אוםה את הלחם על אבן שמוטאז כמה זמן בעצם תהייה האפייה?
1
הכנתי היום בערב את הלחם - כרגיל יצא פצצה!!
מומלץ .
תודה אבי , נורית (:
לחם גבינת Asiago By , 2005-03-28T21:20:30+02:00 לחם גבינת Asiago Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 7 Tags: none Ingredients: - 2 כפות שמרים יבשים 2 כוסות חלב 1 קג' קמח 4 כפות סוכר 100 גר' חמאה רכה 1/4 כוס עגבניות מיובשות קצוצות 1/4 כוס גבינת אסיאגו* מיושנת,מגורדת 2 כפות בזיליק... Instructions: ממיסים את השמרים בחצי כוס מכמות החלב, מערבבים עם שאר החומרים כאשר את המלח מוסיפים בסוף, לשים עד לקבלת בצק אחיד וגמיש, יוצרים כדור ומניחים לתפיחה ראשונה בקערה משומנת קלות ומכוסה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר